Προς Τσεχία ο Φιλίποφ

Προς Τσεχία ο Φιλίποφ

Φώτης Καρακούσης
Προς Τσεχία ο Φιλίποφ

bet365

Έτοιμος να δοκιμάσει και πάλι στο εξωτερικό είναι ο Ντίμα Φιλίποφ με την Τσέχικη Καρλοβάσκο να του έχει κάνει ήδη πρόταση, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από Ρωσία, με τον Φοίνικα να παλεύει για το κόλπο γκρόσο.

Να δοκιμάσει και πάλι της τύχη του στο εξωτερικό είναι έτοιμος ο Ντίμα Φιλίποφ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν Θα συνεχίσει στους Πειραιώτες που εκτός του Στιβαχτή που ανανέωσε βρίσκονται κοντά και στον Κροάτη Ζουκούφσκι και όπως όλα δείχνουν θα παίξει και πάλι εκτός συνόρων.

Η ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέχικη Καρλοβάσκο που φέτος είχε μια εξιοπρόσεκτη πορεία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών αποκλείωντας την Ρώσικη Σουργκούτ πριν μείνει εκτός τετράδας από την Τουρ που στην συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο.

Εκτός από την Καρλοβάσκο ενδιαφέρον, αλλά όχι κάποια πρόταση έχουν δείξει και δύο Ρωσικές ομάδες, ενώ από Ελλάδα έτοιμη να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του έμπειρου πασαδόρου είναι ο Φοίνικας Σύρου. Οι νησιώτες που και φέτος θα παίξουν Ευρώπη, θέλουν ένα όνομα που θα γλυκάνει τον κόσμο, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, από την στιγμή που η προοπτική του εξωτερικού δείχνει να κερδίζει περισσότερους πόντους.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα