Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο CEV και Challenge Cup

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο CEV και Challenge Cup

Gazzetta team
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο CEV και Challenge Cup

bet365

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο οι κληρώσεις της προκριματικής φάσης του Champions League, αλλά και των αγώνων του CEV καθώς και του Challenge Cup.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Υπενθυμίζουμε ότι στους άνδρες ο ΠΑΟΚ έχει μία θέση στους ομίλους του Champions League (η κλήρωση για τους ομίλους θα γίνει τον Νοέμβριο), ενώ στο CEV δεν υπάρχει καμία ελληνική ομάδα και αντιθέτως στο Challenge Cup θα αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου (άνδρες), Ολυμπιακός (γυναίκες).

Στους άνδρες την αυλαία των ελληνικών εκπροσωπήσεων θα ανοίξει ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει στο 2ο γύρο της διοργάνωσης (21/23-28/30 Νοεμβρίου με τον πρώτο αγώνα εκτός) τον νικητή του Βαλκανικού κυπέλλου κι εφόσον τον αποκλείσει τότε τον περιμένει στον επόμενο γύρο η γαλλική Τουρ.

Ο Φοίνικας Σύρου θα ξεκινήσει από τον 3ο γύρο και το σίγουρο είναι ότι θα ταξιδέψει στην Νορβηγία καθώς αντιμετωπίζει το νικητή του νορβηγικού εμφυλίου Βίκινγκ Μπέργκεν-Φόρντε!

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, ξεκινά επίσης από τον 3ο γύρο (12-14 Δεκεμβρίου, 9-11 Ιανουαρίου) και θα αντιμετωπίσει (πρώτο ματς εκτός έδρας) το νικητή της αναμέτρησης Φαμαλικάο (Πορτογαλία)-Λογκρόνο (Ισπανία).

Την κλήρωση του Challenge Cup ανδρών μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ και την αντίστοιχη των γυναικών ΕΔΩ.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα