Δεν τα παρατάει ο Τετιούκιν!

Δεν τα παρατάει ο Τετιούκιν!

bet365

Τι και αν την ερχόμενη χρονιά θα φτάσει τα 43; Ο Σεργκέι Τετιούκιν δεν λέει να τα παρατήσει και ήδη ανακοίνωσε πως θα παίξει ακόμα έναν χρόνο βόλεϊ στην Λοκομοτίβ Μπελογκόριε.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πανιώνιος – ΑΕΚ (21+).

Θεωρείται και όχι άδικα αθλητής-πρότυπο, παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου στα 42 του. Την χρονιά που μας πέρασε αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική, ωστόσο ο Σεργκέι Τετιούκιν δεν λέει να τα παρατήσει από το βόλεϊ. Όπως τόνισε και ο ίδιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Λοκομοτίβ Μπελογκόριε τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά: «Θα μείνω στην ομάδα για ακόμα μία χρονιά. Υπήρξε επιλογή να γίνω προπονητής αλλά αποφάσισα να συνεχίσω. Τώρα θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από το να μιλάω για το βόλεϊ».

Από την πλευρά του ο προπονητής του στην Λοκομοτίβ Γκενάντι Τσιπούλιν επισήμανε: «Μιλήσαμε με τον Σεργκέι και αποφασίσαμε να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά. Συζητήσαμε για τις επιλογές που είχε για το μέλλον και παρότι δεν υπήρξε επίσημη πρόταση να γίνει προπονητής, αυτή η επιλογή θα είναι πάντα ανοικτή για τον συγκεκριμένο. Το θέμα πάντως είναι πως ο Σεργκέι αποφάσισε να συνεχίσει να θέλει να παίζει και εγώ δεν είχα αντιρρήσεις».

 

Τελευταία Νέα