«Ζωντανή»... μέσω Μολδαβίας η Εθνική

«Ζωντανή»... μέσω Μολδαβίας η Εθνική

bet365

Τεράστια έκπληξη στην Ολλανδία, με την Μολδαβία να επικρατεί της Αυστρίας με 3-1 και να κρατάει... ζωντανή την Εθνική για την δεύτερη θέση και τα μπαράζ.

Και εκεί που όλα έδειχναν χαμένα για την Εθνιθκή όσον αφορά την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήρθε το... δώρο της Μολδαβίας να αλλάξει όλα. Οι Μολδαβοί που ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι και είχαν μόνο μία νίκη επί του Λουξεμβούργου, επικράτησαν της Αυστρίας με 3-1 (22-25, 31-29, 25-22, 26-24) και όπως αναφέραμε κράτησαν... ζωντανή την Εθνική μας.

Πλέον για να μπορέσει η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη να προκριθεί στα μπαράζ ως δεύτερη, χρειάζεται αρχικά να επικρατήσει η Ολλανδία της Σλοβακίας με 3-0 ή 3-1 και η Εθνική να κερδίσει το αδιάφορο και αδύναμο Λουξεμβούργο. Αν γίνει αυτό τότε οι «οράνιε» θα είναι πρώτοι με 5 νίκες και οι Σλοβάκοι με τους Έλληνες δεύτεροι με 3. Ωστόσο μετά τις νίκες το δεύτερο κριτήριο είναι οι βαθμοί και η Ελλάδα Θα έχει 9 έναντι 8 της Μολδαβίας και Θα πάρει αυτή την πρόκριση.

 

Τελευταία Νέα