Αρσενιάδης: «Κρατάω την αντίδραση»

Gazzetta team
Αρσενιάδης: «Κρατάω την αντίδραση»

bet365

Ο Κώστας Αρσενιάδης που συνδύασε το ντεμπούτο του με νίκη είπε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Μολδαβία:

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ράσφορντ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Ήταν πολύ σπουδαία νίκη με καθαρό σκορ. Όπως φοβόμουν, μπήκαμε μουδιασμένα και το πληρώσαμε με την απώλεια του πρώτου σετ. Μετά παίξαμε πολύ καλά, αλλά κρατάω ιδιαίτερα το τέταρτο σετ, όπου παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και αντιδράσαμε. Η Μολδαβία σε αυτό το σημείο του ματς έκανε απίστευτο σερβίς, έχασε μόλις ένα, αλλά εμείς κρατήσαμε την υποδοχή και κερδίσαμε. Η Μολδαβία παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο από πέρυσι, με δυο νέους παίκτες και έπαιξε με δυο διαγώνιους. Ο όμιλος είναι ανοιχτός όπως φάνηκε και με τη νίκη της Αυστρίας επί της Σλοβακίας. Η νίκη όμως μας έδωσε ώθηση και ελπίζω να είμαστε πιο έτοιμοι , παρά τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν».

Για το εθνόσημο
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης πρόσθεσε: "Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, αλλά ευτυχώς εμείς είχαμε γνώση και την αποφύγαμε. Η Μολδαβία ήταν καλύτερη από πέρυσι, ενώ εμάς μας λείπει ο ρυθμός. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Παίζουμε για το εθνόσημο και δίνουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για την Ελλάδα".

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε: "Αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Κάθε αρχή και δύσκολη απέναντι σε μια διαφορετική Μολδαβία. Μας πίεσαν από το σερβίς γιατί δεν είχαν να χάσουν κάτι. Παρόλα αυτά κρατήσαμε στην υποδοχή και κερδίσαμε. Μας έφυγε πλέον το άγχος και θα παίξουμε καλύτερα με την Αυστρία που είναι πιο δύσκολη αντίπαλος"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα