Παρέμειναν «ερυθρόλευκες» οι Χίπε, Κονόμι

Παρέμειναν «ερυθρόλευκες» οι Χίπε, Κονόμι

Παρέμειναν «ερυθρόλευκες» οι Χίπε, Κονόμι

bet365

Παίκτριες του Ολυμπιακού θα παραμείνουν οι Σάσκια Χίπε και Αρέτα Κονόμι. Η πρώτη ανανέωσε μέχρι το 2018 και η δεύτερη μέχρι το 2020.

Μετά τις Στέλλα Χριστοδούλου και Κατερίνα Γιώτα, οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό συνεχίστηκαν με ακόμα δύο βασικές παίκτριες. Ο λόγος για την Σάσκια Χίπε και την Αρέτα Κονόμι. Η Γερμανίδα διαγώνιος θα παραμείνει στον Πειραιά ως το καλοκαίρι του 2018, ενώ η Αλβανίδα λίμπερο θα μείνει ως το 2020.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ανακοίνωση για Χίπε

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Σάσκια Χίπε. Η διαγώνιος του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο για τη σεζόν 2017-2018.

«Υπέροχη η πρώτη, ανυπομονώ για την δεύτερη»

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η πρώτη σεζόν ήταν υπέροχη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η δεύτερη! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω στον Ολυμπιακό. Για να πω την αλήθεια, πραγματικά μου άρεσε εδώ, βρήκα μια απίθανη ομάδα. Από την αρχή μου είχαν πει πως θα είναι σαν μια οικογένεια και πραγματικά είναι. Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να παραμείνω και είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι εδώ και τη νέα σεζόν. Έχουμε μια τρομερή ομάδα, με σπουδαίο ομαδικό πνεύμα. Θα ήθελα η ομάδα να μείνει όπως έχει, ή έστω με λίγες αλλαγές διότι όλες οι κοπέλες είναι φανταστικές και θα είναι ωραίο να παίζω μαζί τους».

Η ανακοίνωση για την Κονόμι

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Aρέτα Κονόμη. Η λίμπερο του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

«Δεύτερη οικογένειά μου η ομάδα»

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω την ομάδα μου σαν την δεύτερη οικογένεια μου. Αγωνιζόμενη εδώ έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα και έχω βελτιωθεί ως αθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της ομάδας για μια ακόμη χρονιά. Από κει και πέρα θέλαμε από καιρό να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, την οποία πραγματοποιήσαμε φέτος φτάνοντας στον τελικό. Κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν και μακάρι να το κατακτήσουμε γιατί έχουμε βάλει τις απαιτούμενες βάσεις. Με τη θέληση και τη δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι μας αξίζει και θα το καταφέρουμε».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα