Κατσαρής «Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι η δύναμη σε όλα τα επίπεδα»

Κατσαρής «Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι η δύναμη σε όλα τα επίπεδα»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μια μέρα μετά τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ, μίλησε για το μέλλον του «Δικεφάλου» και τις σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για την απόφαση της απομάκρυνσης του Γιάννη Καλμαζίδη, την έλευση του Χόρχε Ελγκέτα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη, τι συμβαίνει ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και τον «πόλεμο» που δέχεται καθημερινά ο «Δικέφαλος».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107.4 FM:

Για Καλμαζίδη και βόλεϊ: «Κανένας δεν μπορεί να προδιαγράψει το αποτέλεσμα που θα έρθει όταν κάνει μια κίνηση. Απλά οι συνθήκες ήταν τέτοιες την στιγμή εκείνη, κατά την άποψη μου και την λογική μου, γιατί πάντα βάζω πάνω απ’ όλα την λογική και τον ΠΑΟΚ. Είδα ότι ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να πάει χαμηλότερα. Δηλαδή έχανε με τα χέρια κατεβασμένα. Εγώ τιμάω τους προπονητές, όλους όσους δουλεύουν στον ΠΑΟΚ και δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν και ποτέ.

Όταν όμως βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να προχωρήσει, πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Κάθε επόμενο βήμα δεν το κάνεις γιατί δεν θέλεις τον προπονητή, γιατί από αυτό μόνο χαμένος βγαίνεις, όσον αφορά τα οικονομικά.

Γιατί αυτή τη στιγμή φέραμε έναν προπονητή, τον φέραμε από την Αργεντινή, εισιτήρια, μισθοδοσίες, σπίτια, αυτοκίνητα, πολλά χρήματα. Άρα λοιπόν δεν το κάνουμε γιατί έχουμε, κάτι με τον προηγούμενο. Το κάνουμε γιατί το απαιτεί η συγκεκριμένη στιγμή, πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω για να μπορέσεις να ξυπνήσεις αυτούς τους αθληταράδες που είχες, γιατί εγώ νομίζω ότι ήταν ναρκωμένοι οι παίκτες μας. Δεν ήταν εμφάνιση ειδικά στον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Εκεί ένιωσα πολύ άσχημα, όλα έγιναν εκείνο το βράδυ. Εκείνο το βράδυ είπα, δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει να παίζει στον Παμβοχαϊκό και να χάνει 2-0. Εκεί έδεσε το γλυκό που λέμε…».

Για την παρουσία του κ.Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης είναι δίπλα μας, σε όλα τα αθλήματα, γενικά στον Ερασιτέχνη. Έχει δώσει μια υπόσχεση ότι θα βοηθήσει και το βόλεϊ. Πιστεύω με την βοήθεια του να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δηλαδή να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη γιατί μέχρι τώρα οι 3 τίτλοι, μεγαλώνουν τις απαιτήσεις. Δεν μπορείς να επαναπαύεσαι, πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και με την βοήθεια του Σαββίδη να κάνουμε μια ομάδα που να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα».

Για τη συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και αν πρόκειται να γίνει μέχρι τα τέλη του Ιουνίου: «Η συμφωνία δεν έχει καμία σχέση. Με τον κ. Σαββίδη είμαστε σε μια τέτοια σχέση αρμονική, που δεν με ενδιαφέρει η συμφωνία. Δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή, το τελευταίο διάστημα, συνεννοούμαστε με τα λόγια. Ότι πει ο ένας, το τηρεί ο άλλος. Άρα δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε συμφωνίες. Συμφωνία είναι να κάνει ο κ. Σαββίδης αυτό που κάνει και για το ποδόσφαιρο».

Για το πόλεμο που δέχεται από παντού ο ΠΑΟΚ: «Πάντα κυνηγάνε τον δυνατό. Πριν από τον ΠΑΟΚ ποιον κυνηγούσανε; Τον Ολυμπιακό, γιατί ήταν δυνατός, τώρα όλοι αυτοί κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ. Γιατί ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι η δύναμη σε όλα τα επίπεδα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να πιστέψει σε αυτούς που είναι μπροστάρηδες, να στηρίξει τους παράγοντες που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και όλοι μαζί θα κάνουμε πράγματα που δεν θα μπορέσει κανείς να μας βλάψει».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα