Υποδοχή από Σαββίδη στους πρωταθλητές!

Υποδοχή από Σαββίδη στους πρωταθλητές!

bet365

«Τρελαμένος» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο Ρέντη, ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε από το γλέντι της ποδοσφαιρικής ομάδας και πάει να υποδεχθεί τους παίκτες του Ελγκέτα!

Το δικό του ξεχωριστό όνειρο ζει τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης και είναι από αυτά που δεν θέλεις να τελειώσουν ποτέ. Μετά τη νίκη στο Πανθεσσαλικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, ήρθε σήμερα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ και μάλιστα μέσα στο Ρέντη. Με το που τελείωσε ο αγώνας ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» προσκάλεσε την ομάδα βόλεϊ στο κέντρο που γίνεται το γλέντι για το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο.

Όμως δεν έμεινε εκεί. Δεν μπορούσε να περιμένει και σηκώθηκε και έφυγε για να πάει στο αεροδρόμιο. Μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο αναχώρησαν για το «Μακεδονία» προκειμένου να υποδεχθούν τους παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα και μετά όλοι μαζί να αναχωρήσουν για το κέντρο που συνεχίζεται το γλέντι για τον ποδοσφαιρικό τίτλο.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα