Για το προβάδισμα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Για το προβάδισμα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

bet365

Την Πρωτομαγιά στο «Μελίνα Μερκούρη» θα γίνει ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να αναζητούν την δεύτερη νίκη στη σειρά και το προβάδισμα στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει απάντηση για την ήττα την περασμένη Παρασκευή στο «Παλατάκι» αξιοποιώντας την έδρα του και ο ΠΑΟΚ να σπάσει την έδρα του αντιπάλου του και να πάει σε φιέστα τίτλου την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. (3ος τελικός, 1/5, 19.00, Novasports-2HD, Παπαδογούλας, Μυλωνάκης).

O Oλυμπιακός μετά από μία μέτρια εμφάνιση στον δεύτερο τελικό καλείται να δείξει αντανακλαστικά υποψήφιου πρωταθλητή για να ανακτήσει τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ στη σειρά των τελικών. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την υποστήριξη από τους οπαδούς τους και το «Μελίνα Μερκούρη» αναμένεται να είναι κατάμεστο.

O προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν είπε στο osfp.gr: «Παίζουμε στην έδρα μας ξανά και περιμένω πρώτα από όλα την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη αυτή. Όσον αφορά το ματς, νομίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα από ότι στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά στο σερβίς πρέπει να τους πιέσουμε περισσότερο και να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη επιθετικότητα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να οδηγούμε στο σκορ, να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-1 στη σειρά».

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (1/5) από το εκδοτήριο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη από τις 16:00 μέχρι την εξάντλησή τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€

Με τη δυναμική που του έδωσε η νίκη με 3-0 σετ στον δεύτερο τελικό ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την υπέρβαση και να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα δείχνει να έχει βρει το φορμάρισμα της στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι εάν είναι δυνατόν να έχει συνέχεια η εμφάνιση της Παρασκευής. Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα και έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Πρέμιερ Λιγκ, Γουότφορντ - Λίβερπουλ, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε: «Περιμένω πολύ δύσκολο αγώνα και την πιο μεγάλη αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Στο μυαλό μου είναι μόνο η ομάδα μου. Εχουμε δουλέψει καλά. Έχουμε καλή ψυχολογία. Η νίκη στον δεύτερο τελικό μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Σίγουρα η έδρα δεν θα είναι με το μέρος μας. Ξέραμε από την αρχή πως για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να κάνουμε μία νίκη στην έδρα του αντιπάλου μας. Θα δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σε αυτή τη πορεία πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, να έχουμε υπομονή και διάρκεια».

40-13 ο Ολυμπιακός

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 53 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 40-132. Επίσης για τη σεζόν 2016-17 ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ 3-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και 3-1 σετ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα