Το σηκώνει ο Ολυμπιακός...

Το σηκώνει ο Ολυμπιακός...

Gazzetta team
Το σηκώνει ο Ολυμπιακός...

bet365

Τελικός Νο3 στη σειρά του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πανναξιακό (29/4, 20.00/Novasports3HD) στο κλειστό του Ρέντη και με νίκη σηκώνει το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός με προβάδισμα 2-0 νίκες θέλει να τελειώσει τη σειρά μέσα στο «σπίτι» του και να στεφθεί πρωταθλητής για 5η συνεχόμενη σεζόν. Η λίμπερο των «ερυθρολεύκων», Αρέτα Κονόμη ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα τεθεί στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στην αναμέτρηση σχολίασε στο osfp.gr: «Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την 3η νίκη κόντρα στον Πανναξιακό. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας όμως για να τις αξιοποιήσουμε πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της και θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μαζί με τον κόσμο μας. Αυτό θα είναι το καλύτερο φινάλε σε μια εξαιρετική σεζόν».

Ο Πανναξιακός έχει σταθεί ανταγωνιστικά στη σειρά των τελικών με αποκορύφωμα τη δεύτερη αναμέτρηση στο ΔAK Νάξου και κάπως έτσι επιθυμεί να παρουσιαστεί και στον τρίτο τελικό. Προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιώργου Ρούση, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει ενοψει της 3ης αναμέτρησης: «Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο σ’ αυτούς τους τελικούς και ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι. Η αυριανή αναμέτρηση είναι η τελευταία μας ευκαιρία και θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Διαιτητές: Ονόπας-Φραγκάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα