Κοβάτσεβιτς: «Σημαντική και δύσκολη νίκη»

Κοβάτσεβιτς: «Σημαντική και δύσκολη νίκη»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Σημαντική και δύσκολη νίκη»

bet365

Για σημαντική και δύσκολη νίκη έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενώ ο Γιώργος Ρούσης του Πανναξιακού στάθηκε στην προσπάθεια των παικτριών του.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Αναλυτικά οι δύο προπονητές ανέφεραν μετά το τέλος του δεύτερου τελικού στο οποίο οι... ερυθρόλευκες έκαναν το 2-0:

Γιώργος Ρούσης: «Έγινε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, τα δώσανε όλα σήμερα τα κορίτσια. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο γιατί στo τέλος ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του. Εμείς είχαμε την ευκαιρία μας στο τέταρτο σετ. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και αξίζαμε τη νίκη».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και δύσκολη. Ο Πανναξιακός περιμέναμε ότι θα παίξει καλύτερα στην έδρα του όπως και έκανε. Εμείς από την πλευρά μας δεν αγωνιστήκαμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας όμως δεν παίξαμε και άσχημα. Αντιμετωπίσαμε ορισμένες δυσκολίες σε κάποιες στιγμές κυρίως στο μπλοκ όμως στο τέλος μίλησε η ποιότητα των παικτριών μας και κερδίσαμε. Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος της σεζόν και σίγουρα για αυτό το λόγο πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Καλούμε τους φιλάθλους μας το Σάββατο στο Ρέντη να μας υποστηρίξουν και να έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα