Παραιτήθηκε από την ΕΟΠΕ ο Τσούκας

Παραιτήθηκε από την ΕΟΠΕ ο Τσούκας

Παραιτήθηκε από την ΕΟΠΕ ο Τσούκας

Την παραίτησή του από την ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τσούκας...

Αναλυτικά η επιστολή της παραίτησής του:

«Προς το ΔΣ ΕΟΠΕ
Κύριοι,

Αφού άφησα ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τις πρόσφατες εκλογές της ΕΟΠΕ για να συναντηθούμε και να οργανώσουμε τα ιατρικά θέματα των εθνικών ομάδων, με μεγάλη λύπη διαπίστωσα τα εξής:

Κανένας από την ομοσπονδία δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου για τα ιατρικά θέματα αυτής. Είμαι ο υπεύθυνος ιατρών όλων των εθνικών ομάδων volleyball και beachvolley ball εδώ και πολλά χρόνια εντελώς αφιλοκερδώς. Αντιπρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της ΕΟΠΕ και μέλος της ιατρικής επιτροπής της CEV. Υπεύθυνος για την υψηλή ιατρική χορηγία που απολαμβάνουν όλες οι εθνικές ομάδες στο Mediterraneo Hospital και στο κορυφαίο κέντρο Αποκατάστασης Φιλοκτήτης. Υπεύθυνος του ιατρικού προγράμματος προληπτικού καρδιολογικού και αγγειολογικού ελέγχου όλων των εθνικών ομάδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Παρόλα αυτά χωρίς καμία συνεννόηση μαζί μου η ΕΟΠΕ προχώρησε σε αλλαγή της σύνθεσης της ιατρικής επιτροπής, κατάργησης μου από την -άνευ ουσίας βέβαια- θέση του Αντιπροέδρου αυτής και απώλεια των εντελώς δωρεάν από το πρώτο ευρώ ιατρικών και φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών του Mediterraneo Hospital και του Φιλοκτήτη. Και δυστυχώς για το πιο σημαντικό την υγεία των αθλητών καμία κουβέντα δεν έχει γίνει απολύτως.
Λόγω των παραπάνω παραιτούμαι από οποιαδήποτε ενασχόλησή μου με τα ιατρικά θέματα της ΕΟΠΕ υπό την παρούσα διοίκηση, η οποία μόνο ασέβεια επέδειξε στην επί τόσα χρόνια ανιδιοτελή μου προσφορά. Παραμένω στον αγαπημένο χώρο του volleyball εκτός από ιατρός ομάδων και σαν μέλος της ιατρικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Volleyball CEV.

Τσούκας Δημήτριος
Ορθοπαιδικός Χειρουργός»

Best of internet