Λαζάρεβιτς: «Γράψαμε ιστορία»

Λαζάρεβιτς: «Γράψαμε ιστορία»

Gazzetta team
Λαζάρεβιτς: «Γράψαμε ιστορία»

bet365

Παρά την στεναχώρια από την απώλεια του τροπαίου, η Άνα Λαζάρεβιτς δεν έκρυψε την χαρά της για την συμμετοχή σε αυτόν, αλλά και συνολικά την πορεία του Ολυμπιακού.

Η Σέρβα ακραία μιλώντας στην κάμερα του Cosmote Sports ανέφερε τα εξής: «Περιμέναμε ότι θα παίξουν καλά. Εμείς δεν τα καταφέραμε στα δύο πρώτα σετ και μας σταμάτησαν. Δείξαμε όμως ότι δεν τα παρατάμε. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε στεναχωρημένες, είμαστε ομάδα και κοιτάμε μπροστά. Είμαι πολύ περήφανη που φτάσαμε μέχρι εδώ, η ομάδα είναι τρελή. Επιστρέφουμε τώρα στην Ελλάδα με χαμόγελο. Η πορεία αυτή θα ανοίξει και άλλες πόρτες για τη συνέχεια. Από την αρχή της σεζόν παλεύουμε. Ξεκινήσαμε την Ευρώπη από εδώ και την τελειώσαμε εδώ, Κάναμε πολύ καλή δουλειά, γράψαμε ιστορία στον σύλλογο και είμαι πολύ περήφανη που ήμουν και εγώ εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα