Ικανοποιημένοι και οι δύο

Gazzetta team
Ικανοποιημένοι και οι δύο

bet365

Προπονητές και παίκτες του Ηρακλή και Ολυμπιακού έμειναν ικανοποιημένοι από την σειρά, οι πρώτοι για την προσπάθεια, οι δεύτεροι για την πρόκριση στον ημιτελικό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες κλείσαμε τη σεζόν με δύο καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ηταν μία δύσκολη χρονιά αλλά από νωρίς εξασφαλίσαμε την παραμονή μας και κλείσαμε στην 8η θέση. Γενικά κλείνει ένα δύσκολο κεφάλαιο για τον Ηρακλή. Μετά από λίγες ημέρες ξεκούραση θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για το μέλλον της ομάδας. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια».

O κεντρικός του Ηρακλή Τάσος Γάτσης δήλωσε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή. Δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ , προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να πιέσουμε τον αντίπαλο για μια καλή εμφάνιση. Πάνω κάτω γνωρίζαμε πως θα κυμαίνονταν το σκορ. Μια χρονιά έφτασε στο τέλος, με πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά και ομαδικά. Ευελπιστώ να έχει ένα καλύτερο μέλλον ο Ηρακλής και να συνεχίζει να ανεβαίνει με απώτερο σκοπό ένα πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην ομάδα και στους συναθλητές μου στην συνέχεια της πορείας τους».

Ο διαγώνιος του Ηρακλή Χρήστος Στεφανίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που καταφέραμε να παλέψουμε τον Ολυμπιακό. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι, θα ήταν τεράστια υπέρβαση αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Παρά τα προβλήματα που είχαμε ανταποκριθήκαμε, είμασταν ανταγωνιστικοί και φτάσαμε ως εδώ. Οι ελπίδες μας ήταν λίγες απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά γενικά υπάρχει ικανοποίηση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν είπε: «Είχαμε βάλει ως στόχο αυτής της σειράς τις δύο νίκες και είμαι ικανοποιημένος που τα καταφέραμε. Κάναμε ένα ακόμα μικρό βήμα. Ο Ηρακλής και στους δύο αγώνες ήταν ανταγωνιστικός. Κοιτάμε τους ημιτελικούς. Οταν μάθουμε τον αντίπαλο μας θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα αλλά έτσι και αλλιώς εμείς ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο σε όλες τις συνθήκες. Στόχος μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος για να κλείσουμε επιτυχημένα τη σεζόν».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε για να περάσουμε την φάση των προημιτελικών . Δεν ξέρω αν είμασταν σε όλη την σειρά συγκεντρωμένοι αλλά καταφέραμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι λίγο πιο εύκολα απ’ ότι το πρώτο. Σίγουρα είναι απέναντι σε μια ομάδα πολύ νεανική όπως ο Ηρακλής».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα