Κοβάτσεβιτς: «Δεν φοβήθηκα στιγμή»

Κοβάτσεβιτς: «Δεν φοβήθηκα στιγμή»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Δεν φοβήθηκα στιγμή»

bet365

Σίγουρος για την ομάδα του ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τονίζοντας μετά την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup πως δεν φοβήθηκε καθόλου στο ματς με την Κρασνογιάρσκ.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και περίεργο παιχνίδι. Πέρσι είχαμε σταθεί άτυχοι στο χρυσό σετ κόντρα στη C.S.M. Βουκουρεστίου, φέτος όμως αποδείχθηκε καλύτερο και τυχερό για εμάς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα κορίτσια μακριά από το άγχος αλλά ήταν δύσκολο. Στο φινάλε τα καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και για το Ελληνικό βόλεϊ αφού με αυτά τα αποτελέσματα δίνουμε πόντους για να έχουμε καλύτερες κληρώσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είχαμε πιθανότητες να χάσουμε όπως πήγε το παιχνίδι. Περιμέναμε ότι θα παίξει πολύ καλύτερα η Κρασνογιάρσκ στην έδρα της, αφού εδώ έχουν πολλές ομάδες πρόβλημα. Ωστόσο δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, παρότι είχαμε αρκετές δύσκολες μέσα στο παιχνίδι. Κάναμε καλό φινάλε και πήραμε αυτό που αξίζαμε παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα