Αμφίρροπο ματς στο Βραχάτι

Gazzetta team
Αμφίρροπο ματς στο Βραχάτι

bet365

Ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά σε ένα ακόμα αμφίρροπο ζευγάρι στην Α΄φάση των πλέι οφ για τις θέσεις 1-8.

Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις δύο νίκες και ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή. (1ος αγώνας πλέι οφ για θέσεις 1-8, 30/3, 18.30, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας).


Ο Παμβοχαϊκός με 14 νίκες σε 22 αγώνες έφτασε τους 39 βαθμούς. Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από την ήττα στο «Γ.Τριαντάφυλλος» από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ. Θέλει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στην Κηφισιά που έχει έχει εξελιχτεί σε κακό δαίμονα καθώς νίκησε και τους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στην κανονική περίοδο πιάνοντας τον δύσκολο στόχο της 4ης θέσης. Θέλουμε να εκμεταλευτούμε την έδρα και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στα ημιτελικά. Η Κηφισιά δεν είναι τυχαία ομάδα. Την δεύτερη φορά που την αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας προερχόμασταν από αλλαγές στο ρόστερ. Τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και πιο έτοιμοι και αισιοδοξώ θα κάνουμε το 1-0».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή με 3-1 σετ. Σε 22 αγώνες σημείωσε 11 νίκες και έχει χάσει και τα 5 τάι μπρέικ που έχει δώσει. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι με επιστροφή, αν ο Περπέρογλου σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με αρκετά μικροροβλήματα τραυματισμών, επιβάρυνση των παικτών της βασικής εξάδας αλλά και κούραση. Από την αλλη ξέρουμε καλά πως τώρα είναι η στιγμή για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Οι αγώνες της κανονικής περιόδου δεν μετράνε. Θα γίνουν δυνατοί αγώνες. Θέλουμε να περάσουμε στα ημιτελικά».

Αυτή θα είναι η 13η αναμέτρηση των δύο ομάδων. Στις 12 προηγούμενες υπάρχει απόλυτη ισορροπία με 6 νίκες για κάθε ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα