Χίπε: «Κάναμε απίστευτη δουλειά»

Χίπε: «Κάναμε απίστευτη δουλειά»

Gazzetta team
Χίπε: «Κάναμε απίστευτη δουλειά»

bet365

Στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας της στο ματς με την Κράσνογιαρσκ στάθηκε η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού Σάσκια Χίπε. «Γράφουμε την δική μας ιστορία» τόνισε η Στέλλα Χριστοδούλου.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup βρίσκεται ο Ολυμπιακος μετά τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Κράσνογιαρσκ στο Ρέντη με την Σάσκια Χίπε να μην κρύβει την χαρά της αναφέροντας τα εξής:

Για το πώς νιώθει μετά τη νίκη κόντρα στην Γενισέι Κρασνογιάρσκ: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη κάναμε απίστευτη δουλειά σήμερα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είχα έναν τραυματισμό στο πρώτο σετ, όμως στο 2ο επέστρεψα. Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια, δουλέψαμε ομαδικά και παλέψαμε όλοι μαζί».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν απίστευτος, βρισκόταν μαζί μας σήμερα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Μου είχαν πει ότι θα γίνει sold out στο σημερινό παιχνίδι και κοίταζα συνέχεια την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ηταν απίστευτοι και μας υποστήριξαν πάρα πολύ καλά».

Για το αν σκέφτεται ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πολλές συνεχόμενες νίκες: «Όχι καθόλου. Το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη».

Χριστοδούλου: «Γράφουμε την δική μας ιστορία»

Από την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε:

Για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Γενισέι: «Νομίζω ότι έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά, όμως τώρα είμαι καλά. Πετύχαμε μία τεράστια νίκη. Δεν ξέρω τι να σας πω είμαι πολύ συγκινημένη. Αυτή η ομάδα απέδειξε ότι όταν παίζει με πάθος δεν έχει αντίπαλο. Γράφουμε τη δική μας ιστορία και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη».

Για το αν φέτος μπορούν να πετύχουν διάκριση στην Ευρώπη: «Νομίζω είναι μια πετυχημένη χρονιά για εμάς. Εχουμε φτάσει στα ημιτελικά όμως αυτό δεν μας αρκεί. Μπορούμε και θέλουμε φέτος να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη παρά την κούραση και τους τραυματισμούς μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπαικού: «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος σήμερα ήταν συγκινητικός. Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Για το επόμενο παιχνίδι στην Ρωσία: «Η αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι στην Ρωσία θα είναι δύσκολο. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το όνειρο του τελικού: «Φυσικά, είναι ένα τρελό όνειρο, το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Κάναμε το πρώτο βήμα και θέλουμε να κάνουμε και το επόμενο για να φτάσουμε στον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα