Κοβάτσεβιτς: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Κοβάτσεβιτς: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Πολύ μεγάλη νίκη»

bet365

Για ολύ μεγάλη νίκη έκανε λόγο μετά το 3-1 επί της Κράσνογιαρσκ ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με τον Σέρβο να στέκεται και στην βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικα ο Κοβάτσεβιτς ανέφερε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από το θετικό αποτέλεσμα που πετύχαμε. Το παιχνίδι ήταν σε μερικές στιγμές νευρικό με κάποια λάθη, αλλά δεν είναι εύκολο. Παίζουμε στα ημιτελικά κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Λέμε ότι πρέπει να παίξουμε χωρίς πίεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσεις. Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, όχι τόσο η αντίπαλός μας. Στο δεύτερο σετ έγινε το αντίθετο. Εκείνοι άρχισαν να παίζουν καλύτερα. Όμως στο τρίτο και τέταρτο σετ ανεβάσαμε την απόδοσή μας και παίξαμε ωραίο βόλεϊ με ποιότητα. Ιδιαίτερα το τελευταίο σετ, το οποίο ήταν δραματικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα σε όλο το παιχνίδι και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν ήταν φοβισμένος μετά τον τραυματισμό της Στέλλας Χριστοδούλου: «Δεν ήμουν φοβισμένος σε καμία περίπτωση. Είμαι σίγουρος και πρώτη μου προτεραιότητα είναι να διαφυλάξω την υγεία των παικτριών μου. Αλλά ο ιατρός είπε ότι δεν είχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα και έτσι έπαιξε και μας βοήθησε στο να φτάσουμε στη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα