Εθνική Κορασίδων: Νίκη με 3-1 στο τελευταίο φιλικό
Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει παρουσιαστεί διπρόσωπο στο φιλικό της Δευτέρας (προηγήθηκε με 2-0 και 18-11, αλλά έχασε με 3-2) σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν προς το καλύτερο.
Παρόλο που κι η Βουλγαρία παρουσιάστηκε βελτιωμένη, η Εθνική ήταν εξαιρετική και ειδικά από το β’ σετ και μετά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της.
«Μ’ αυτό το φιλικό ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και η προετοιμασία μας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού και μπορώ να πω ότι όλα κύλησαν όπως τα θέλαμε. Η τελευταία εικόνα ήταν πολύ καλή τόσο συνολικά ως ομάδα, όσο και ατομικά κι είναι πολύ καλό να κλείνεις με τέτοιο τρόπο την προετοιμασία σου για μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Φλώρος.
Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το βράδυ από το Καζανλάκ για το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων όπου θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Πέμπτης οπότε και θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.
Τα σετ: 25-21, 22-25, 25-12, 25-15
Η σύνθεση της Εθνικής: Καρακάση, Τσελέπη, Αλεξάκου, Μπακοδήμου, Τσιόγκα, Τζιαρλή, Κόττα-λ / Τσιγκαροπούλου, Μικέλη, Χαριτωνίδη, Ζαμπάτη, Καρατζόγλου.
*Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι διαθέσιμα τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
