Μπόσκαν: «Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα»

Μπόσκαν: «Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα»

Φώτης Καρακούσης
Μπόσκαν: «Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα»

bet365

Προσγειωμένος παρά την κατάκτηση και του Κυπέλλου ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, με τον Σέρβο να τονίζει πως επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Τι και αν έκανε το δύο στα δύο σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο; Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν παρέμεινε προσγειωμένος τονίζοντας πως επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα διατηρήσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη. Τόνισα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι είναι δύσκολο να παίξεις έναν αγώνα τον οποίο όλοι θεωρούν ότι τον έχεις κερδίσει πριν καν αρχίσει. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς αλλά δεν ήξερα πόσο».

Για την Κηφισιά, αλλά και την συνέχεια: «Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια και είδαν όλοι σήμερα για το τι είναι ικανοί να κάνουν όταν παίζουν καλά. Εμείς κερδίσαμε τον τίτλο και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να νικάμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα