Φιλίποφ: «Η ειδικής διαχείρισης ή μόνο με οπαδούς»

Φώτης Καρακούσης
Φιλίποφ: «Η ειδικής διαχείρισης ή μόνο με οπαδούς»

bet365

Αφού αρχικά έκανε λόγο για εξαιρετική ατμόσφαιρα, στην συνέχεια ο Ντίμα Φιλίποφ επισήμανε πως θα πρέπει τέτοιοι αγώνες να διεξάγονται σε καθεστώς ή ειδικής διαχείρισης ή μόνο με οπαδούς. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Όπως έχω πει ξανά, ο Ολυμπιακός ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το Κύπελλο. Αύριο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του διημέρου και θέλουμε να κρατήσουμε το τρόπαιο. Αυτή η ατμόσφαιρα μας αρέσει, γουστάρουμε να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο. Είχαμε τον κόσμο μας και στη Θεσσαλονίκη, τους ευχαριστούμε που ήρθε και μας στήριξε, γιατί ήταν μεγάλη βοήθεια για εμάς. Ήρθαν και στο ξενοδοχείο και έδειξαν ότι μας στηρίζουν, γι'αυτό τους ευχαριστούμε. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ειδικής διαχείρισης ο αγώνας, ήταν οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και στα επόμενα παιχνίδια αυτό, γιατί δεν έγιναν φασαρίες. Απλά πρέπει να γίνει ή ειδικής διαχείρισης ή ματς κανονικό με οπαδούς των δύο ομάδων».

Για τον αυριανό τελικό με την Κηφισιά: «Είδαμε λίγο από τον ημιτελικό, τους ξέρουμε. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης εκεί, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, έχει καλό πασαδόρο και, φυσικά, τον Χριστοφιδέλη, που είναι θρύλος του ελληνικού βόλεϊ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε ομάδα φτιαγμένη για να κερδίζουμε και πιστεύω αυτό θα γίνει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα