ΑΣΠ Θέτις-ΑΕΚ 3-1

Gazzetta team
ΑΣΠ Θέτις-ΑΕΚ 3-1

bet365

Η Θέτιδα επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στο κλειστό της Βούλας και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς (16 βαθμούς) στη «μάχη» που δίνει για τη σωτηρία της, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση και στην «επικίνδυνη» ζώνη ενώ απέχει –δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου- τρεις βαθμούς από την 9η θέση όπου βρίσκεται ο Αίας Ευόσμου (19β.).

Η Θέτιδα ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ, προηγήθηκε 8-4 (α’ τεχνικό τάιμ άου) και ανέβασε το δείκτη του σκορ έχοντας λύσεις στην επίθεση και πιέζοντας την ΑΕΚ για το +8 (18-10) με το σετ να κλείνει 25-14 υπέρ της ομάδας της Βούλας.

Η εικόνα άλλαξε τελείως στο δεύτερο σετ, καθώς η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τη Θέτιδα και ανέβασε στροφές παίζοντας έξυπνα στο φιλέ και εκμεταλλευόμενη την αδράνεια των γηπεδούχων διατήρησε διαφορά (6-10, 11-16) και έφτασε στην ισοφάριση 21-25 (1-1).

Στο τρίτο σετ, η Θέτιδα αφυπνίστηκε εκ νέου και «έχτισε» διαφορά (20-11) για να προηγηθεί 2-1 σετ με 25-17 ενώ στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ και πάλι κόντραρε τις γηπεδούχες που αν και δυσκολεύτηκαν, στις λεπτομέρειες κατάφεραν με την εμπειρία τους να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη με 25-22.

Η γνώμη του πάγκου

Σούλης Τουρσούγκας: «Μετράει μόνο η νίκη, όλα τα άλλα θέλω να τα ξεχάσουμε (σ.σ αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι)».

Γιώργος Σαμαράς: «Το φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας αλλά η απειρία των μικρών κοριτσιών που έχουμε και η εμπειρία του αντιπάλου πήρε το τέταρτο σετ. Μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα ένα σετ αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα έδειξε πολύ βελτιωμένη αλλά στα κρίσιμα σημεία θέλει αποφασιστικότητα που δεν έχουμε».

Τα σετ: 25-14, 21-25, 25-17, 25-22

Οι συνθέσεις:

Θετις: Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Εσντέλ, Γιόβιτς, Φρέντς, Ξηντάρα (λ), Λεωνίδου, Τοντάϊ, Αργυροπούλου
ΑΕΚ: Αργυροπούλου, Βενέτη, Γεωργαντά, Ζίγκα, Καλαφατάκη,Κουτρουμπή, Μπελιά(λ), Καρατερτζή, Καλαφατάκη, Βάθη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα