Το βόλεϊ και η Γλυφάδα κέρδισαν το στοίχημα

Το βόλεϊ και η Γλυφάδα κέρδισαν το στοίχημα

Gazzetta team
Το βόλεϊ και η Γλυφάδα κέρδισαν το στοίχημα

bet365

Τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων όσων βρέθηκαν αυτό το διήμερο στη Γλυφάδα, αλλά και των χιλιάδων που παρακολούθησαν τους αγώνες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, ήταν η καλύτερη απόδειξη για το ότι το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος.

Μια διαφήμιση για το βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα καθώς τόσο οι ημιτελικοί του Σαββάτου όσο και ο τελικός της Κυριακής προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, ενώ ο κόσμος που κατέκλυσε το ΔΑΚ «Ματθαίος Λιούγκας» δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του βόλεϊ που αυτό το διήμερο γέμισε το κλειστό της Γλυφάδας, τις τέσσερις φιναλίστ για το εξαιρετικό θέαμα που προσέφεραν και την άψογη συμπεριφορά που είχαν κατά τη διάρκεια των αγώνων» δήλωσε μετά το τέλος της διοργάνωσης ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και συμπλήρωσε:

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Δήμο Γλυφάδας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τον Τομεάρχη Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν προκειμένου να ‘βγει’ αυτή η εξαιρετική εικόνα που έφτασε σε όλη την Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ»

Βασιλειάδης: «Η ΕΟΠΕ έχει καταφέρει να έχει πολύ καλές συνθήκες διεξαγωγής F-4»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που έδωσε το «παρών» στον τελικό και παρέδωσε το Κύπελλο στην αρχηγό του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου μαζί με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο ανέφερε:

«Είμαστε κοντά στο σύνολο του αθλητισμού και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις σε δύσκολες συνθήκες. Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση για ακόμα μια χρονιά. Σήμερα έγινε ένας εξαιρετικός τελικός, ήταν ένα Final 4 υψηλού επιπέδου, ευτυχώς χωρίς έκτροπα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και νομίζω ότι το βόλεϊ μπορεί να προχωρήσει πιο μπροστά ακόμα πιο ψηλά» ενώ αναφερόμενος στην ΕΟΠΕ, τόνισε: «Η Ομοσπονδία βόλεϊ έχει καταφέρει να έχει πολύ καλές συνθήκες διεξαγωγής αυτών των φάσεων των διοργανώσεων και είναι σημαντικό όταν έρχεται ο φίλαθλος κόσμος με το ίδιο πάθος αλλά χωρίς έκτροπα».

Παπανικολάου: «Ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη της»

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου τόνισε: «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά για δυο μέρες ήταν η γιορτή του ελληνικού βόλεϊ. Γεμάτο το γήπεδο χαμογελαστοί φίλαθλοι να δουν υψηλού επιπέδου γυναικείο βόλεϊ. Το χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που και φέτος μας έδειξε την εμπιστοσύνη της και μας επέλεξε και εμείς ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Αυτό αισθανόμαστε ότι κάναμε. Νομίζω ότι μας δικαιώνει όλους και εδώ είμαστε να το ξανακάνουμε».

Δορκοφίκης: «Το καλύτερο F-4 που έχουμε φιλοξενήσει»

Ο Τομεράρχης Αθλητισμούς του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης ανέφερε: «Η Γλυφάδα αγαπάει το βόλεϊ. Δεν θέλουμε να περιαυτολογήσουμε αλλά ως διοίκηση αυτά τα δυο και κάτι χρόνια είναι το 4ο Final-4 που διοργανώνουμε. Δυο της Ομοσπονδίας βόλεϊ, ένας της Λίγκας και ένα του μπάσκετ και σε είκοσι μέρες θα κάνουμε ξανά του μπάσκετ ενώ συζητάμε ήδη για του χρόνου της Λίγκας να γίνει εδώ και μακάρι και της Ομοσπονδίας!

Από αυτά τα τέσσερα που έχουμε κάνει του διημέρου αυτού είναι το κορυφαίο, το καλύτερο από πολλές απόψεις αλλά κυρίως γιατί το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ήταν γεμάτο. Άνθρωποι που ξέρανε εδώ μου λέγανε ότι έχει πολλά χρόνια να συμβεί αυτό και μεγαλύτερη σημασία έχει ότι ήταν γεμάτο με οικογένειες με παιδιά με ζεστή ατμόσφαιρα και για εμάς αυτός είναι αθλητισμός.

Αθλητισμός είναι και πολιτισμός, η οικογένεια να μπορεί να έρθει με το παιδάκι και να δει πρότυπα, μεγάλους παίκτες και μεγάλες παίκτριες για να μπορεί και αυτό να έχει εικόνες και να αθλείται και να προοδεύει. Αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους τέτοιο σασπένς και τέτοια αγωνία ούτε όταν ήμουν μπασκετμπολίστας και ήμουν σε ντέρμπι.

Ευχαριστώ την Ομοσπονδία μας, πλέον είναι Ομοσπονδία μας γιατί τη νιώθω σαν δική μου, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ που γνώρισα πέρυσι και είναι όλοι άψογοι σε αυτό που κάνουν. Ευχαριστώ τον Περικλή Μπακοδήμο που είναι κορυφή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Γιώργο Καραμπέτσο πιστεύω είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση και θα μείνει πάρα πολλά χρόνια και θα κάνει μεγάλο έργο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα