Τελικός Κυπέλλου Γυναικών: Πανναξιακός ΑΟΝ-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Τελικός Κυπέλλου Γυναικών: Πανναξιακός ΑΟΝ-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Gazzetta team
Τελικός Κυπέλλου Γυναικών: Πανναξιακός ΑΟΝ-Ολυμπιακός ΣΦΠ

bet365

Ώρα τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών την Κυριακή (5/3, 18.00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας με τον Πανναξιακό (τυπικά γηπεδούχος) να αναμετράται με τον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό.

Ο Πανναξιακός στη δεύτερη συμμετοχή του στον τελικό του θεσμού έχει όνειρα και φιλοδοξίες ενώ ο Ολυμπιακός πηγαίνει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του με στόχο το 7ο συνεχόμενο Κύπελλο.

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση του τελικού σχολίασε: «Το σημαντικό είναι ότι φτάσαμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα ο ημιτελικός δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε, μας δύσκολεψε αρκετά το Μαρκόπουλο αλλά σημασία έχει ότι πήγαμε στον τελικό και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλος, σίγουρα έχει διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα. Από εκεί και πέρα άμα παίξει όπως έπαιξε σήμερα θα το πάρει ο Ολυμπιακός».

Από την άλλη, ο κόουτς Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέφερε: Σίγουρα αύριο δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου θα βρεθούν οι δυο ομάδες που παίζουν το καλύτερο βόλεϊ στην Ελλάδα αυτή την εποχή. Ο Ολυμπιακός και ο Πανναξιακός. Και ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά από τις αρχές του χρόνου η ομάδα από την Νάξο έχει βρει ένα πολύ καλό ρυθμό. Πιστεύω ότι αύριο θα γίνει ένα υπέροχο παιχνίδι, εγώ θέλω να επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε εισικά στο σερβίςκαι στην άμυνα και αν χρειαστεί να παίξουμε και ακόμα καλύτερα».

Διαιτητές του τελικού θα είναι οι κ.κΜυλωνάκης-Βασιλειάδης και αναπληρωματικός ο κ. Κουτσούλας, επόπτες θα είναι οι Αντωνόπουλος, Κυργιαλάνη, Μαριδάκης, Παπαχατζής και σημειώτριες Θεοδωρίδου, Εμμανοηλίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα