Καζάζης: «Μας πρόδωσε η υποδοχή μας»

Gazzetta team
Καζάζης: «Μας πρόδωσε η υποδοχή μας»

bet365

Στην κακή υποδοχή της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι... αιωνίων.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής απαντώντας στην ατάκα του Κοβάτσεβιτς ότι δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του: «Όταν χάνεις πως να είναι κανείς ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι η υποδοχή μας σήμερα μας πρόδωσε. Σίγουρα μας πίεσαν στο σερβίς, ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την ικανότητα αφού είναι δυνατός στο σερβίς. Νομίζω βρήκαν ρυθμό και μας πίεσαν.

Σε αντίθεση με εμάς αφού με την έξοδο της Λαζάρεβιτς και την είσοδο της Τσίμα ο Ολυμπιακός γινόταν πιο ευάλωτος και εμείς δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει η δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι κρίθηκε στο κομμάτι σέρβις - υποδοχή. Εμείς δεν πιέσαμε καθόλου τον Ολυμπιακό και εκείνος μας πίεσε εκεί που πονάμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιρνε μεγάλη διαφορά στο σκορ και την έχανε: «Μιλάμε για γυναικείο βόλεϊ. Κάποια στιγμή έτσι όπως εξελίχτηκε το πρώτο σετ μου έδωσε μία εικόνα ότι πήραμε ένα σετ από τον Ολυμπιακό και είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό το είπα στα κορίτσια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι στο τέταρτο σετ κάναμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Πάλι μας πρόδωσε το κομμάτι της υποδοχής. Κρατάμε τα αρνητικά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρώτα είναι ένα ματς πρωταθλήματος και στη συνέχεια ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

Για το ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα δύο ντέρμπι και μοιάζει να έχει κλειδώσει την πρωτιά: «Στο πρώτο παιχνίδι εάν δεν ήταν η κυρία Μουλά θα είχαμε πάρει εμείς τη νίκη. Σίγουρα θα μου πείτε τι έχει γράψει το φύλλο αγώνος. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ένα διαιτητικό λάθος έκρινε ένα αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι η διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καλυφθεί. Βλέποντας και το πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να κάνει στραβοπάτημα. Σήμερα θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει και του ημιτελικού. Το είχα πει και στα κορίτσια ότι και να κερδίζαμε σήμερα δύσκολα θα άλλαζε κάτι στη βαθμολογία αφού ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει άλλο στραβοπάτημα μέχρι το τέλος».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι ένας αγώνας δίχως αύριο. Πρέπει σίγουρα να διορθώσουμε κάποια κομμάτια. Αν δεν τα διορθώσουμε δεν έχουμε τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε χρόνο να τα δουλέψουμε ώστε στο Κύπελλο να είμαστε καλύτεροι».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα