Κοβάσεβιτς: «Σημαντική νίκη για εμάς»

Gazzetta team
Κοβάσεβιτς: «Σημαντική νίκη για εμάς»

bet365

Για σημαντική νίκη έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάσεβιτς ο οποίος ανέφερε πως στο πρώτο σετ με τον Παναθηναϊκό η ομάδα του έπαιξε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι.

Ο Σέρβος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Το πρώτο σετ ήταν πιθανότατα το χειρότερο που έχουμε παίξει από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Τουλάχιστον, στη συνέχεια αρχίσαμε να παίζουμε με λιγότερα λάθη και για σήμερα μας έφτανε αυτό. Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι για τη νίκη και είναι καλό ότι θα πάμε στο Βέλγιο με καλή διάθεση».

Για το γεγονός ότι έγινε περίεργο παιχνίδι: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο σετ. Σίγουρα μιλάω για τη δική μου ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει σε αυτό και ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πιστεύω ότι δεν είναι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του. Είναι περίεργο, αλλά τουλάχιστον πήραμε αυτό για το οποίο ήρθαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα