Αστέρας Νίκαιας: Πρωταγωνιστής και… πρωτοποριακός! (vid)

Gazzetta team
Αστέρας Νίκαιας: Πρωταγωνιστής και… πρωτοποριακός! (vid)

bet365

Τα πάντα έγιναν ξαφνικά. Ίδρυση και επιτυχία! Δύσκολος έως… απίθανος συνδυασμός για τα δεδομένα της Ελλάδας. Και όμως, ο Αστέρας Νίκαιας μπήκε στη ζωή του – διψασμένου για επιτυχίες- προάστιού του Πειραιά και έχει βαλθεί να «εισχωρήσει» αποφασιστικά στον χώρο του βόλεϊ!

Όρεξη για δουλειά υπάρχει και φαίνεται! Διοίκηση, τεχνικό τιμ, αλλά και ο κόσμος της Νίκαιας έχουν αγκαλιάσει την ομάδα και όλοι τους είναι εκεί- πιστοί σε κάθε παιχνίδι, μα προπάντων έτοιμοι να δώσουν το απαραίτητο… pushάρισμα στις αθλήτριες!

Το γράψαμε και παραπάνω… Ίδρυση και επιτυχία. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Μαρούλης, έχει καταγράψει μια αξιόλογη πορεία και καθοδηγεί την Γυναικεία ομάδα στην κατάληψη του πρωταθλήματος (πρώτη και αήττητη στη βαθμολογία). Ο ίδιος δίνει το σύνθημα και στα νεότερα παιδιά των τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων και Παμπαίδων. Μια ομάδα, μια οικογένεια!

«Φρέσκιες» ιδέες και πρωτοποριακές κινήσεις

Είναι αυτό που λέμε ότι «η λεπτομέρεια» είναι αυτή που κάνει τη διαφορά»! Ο σύλλογος της Νίκαιας, πιστός στην αρχή του ευ αγωνίζεσθαι, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρωτοποριακή κίνηση, ως ένδειξη τιμής και επιβράβευσης προς τις αθλήτριες του αλλά και τις αντιπάλους!

Μην μακρηγορούμε… Μιλάμε για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα αυτή τη στιγμή στη χώρα μας που καθιέρωσε το βραβείο του MVP! Εδώ και δύο αγωνιστικές, αλλά και έως το τέλος της περιόδου, ο Αστέρας Νίκαιας ανταμείβει στα εντός έδρας παιχνίδια τις κορυφαίες αθλήτριες, προσφέροντας ένα βραβείο στην καλύτερη παίκτρια της αντιπάλου και μία στην κορυφαία της ομάδας του!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απονομή από την χθεσινή νίκη επί του Κρόνου Αγίων Αναργύρων (3-2 σετ):

Δίπλα στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας

Τα πάντα δεν είναι αγώνες, νίκες, ήττες. Η αρχή των ανθρώπων του Αστέρα «επιτάσσει» - πρώτα απ’όλα- τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών! Όχι μόνο των αθλητριών του, αλλά ΌΛΩΝ! Το απέδειξαν άλλωστε και πριν από λίγες εβδομάδες, όταν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του 40ο Δημοτικού Σχολείου του Περιστερίου για να κάνουν επίδειξη των βασικών ασκήσεων βόλεϊ στα μικρά παιδιά.

To αποτέλεσμα; Ενθουσιασμός! Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μιχάλης Μαθιουδάκης, μαζί με αθλήτριες της ομάδας προσέφεραν χαρά και διασκέδαση στους μικρούς φίλους, ενώ στο τέλος δώρισαν στο σχολείο μπάλες για να συνεχιστεί η «εξάσκηση» των μελλοντικών αθλητών!

Και όχι μόνο αυτό… Η ομάδα της Νίκαιας είχε δείξει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Ιάσονα Νίκαιας έδωσαν φιλανθρωπικούς αγώνες, από τα έσοδα των οποίων αγοράστηκαν τρόφιμα και ρούχα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Μικρές αλλά τόσο, μα τόσο, σημαντικές κινήσεις σε μια εποχή που και τα απλά έχουν γίνει… σπάνια! Και θυμηθείτε το: Ο Αστέρας Νίκαιας ήρθε για να μείνει στο χώρο του βόλεϊ, αλλά και στη συνείδηση του υγιούς φίλαθλου κοινού!

 

Τελευταία Νέα