ΑΕΚ-Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3

Gazzetta team
ΑΕΚ-Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3

bet365

Στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής, ο Πανναξιακός επιβλήθηκε της ουραγού ΑΕΚ με 3-0.

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων η ΑΕΚ απέναντι στον Πανναξιακό που πατούσε γκάζι και «έχτιζε» μεγάλες διαφορές με τον κόουτς της νησιωτικής ομάδας να κάνει αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλες αθλήτριες πέραν των βασικών.

Στο πρώτο σετ, η Ένωση βρισκόταν κοντά στο σκορ μέχρι το 10-11, όταν ο ΠΑΟΝ με πίεση από το σερβίς και επιθετική πολυφωνία έφτασε στο +7 (13-20) για το 0-1 σετ με 17-25.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με τις φιλοξενούμενες στο +9 (11-20) να κάνουν το 0-2 (17-25) αλλά και στο τρίτο με της διαφορά στο +10 (13-23) με την ΑΕΚ να ροκανίζει και το σετ να ολοκηρώνεται 19-25.

Η γνώμη του πάγκου

Γιώργος Σαμαράς: «Ότι είναι στα μέτρα μας το πολεμάμε, ότι δεν είναι το αφήνουμε. Αυτό συνεβή σήμερα. Εμείς κοιτάμε τώρα την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ηρακλή Κηφισιάς που είναι μια ομάδα στα μέτρα μας».

Γιώργος Ρούσης: «Το κέρδος για εμάς είναι ότι ήμασταν σοβαροί σε όλο το ματς και όλα τα κορίτσια κράτησαν τον αγωνιστικό ρυθμό που έπρεπε. Το κέρδος είναι διπλό για εμάς και τώρα κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα».

Τα σετ: 16-25, 17-25, 19-25

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Σαμαράς) Νούσια, Βάθη, Αργυροπούλου, Ζίγκα, Γεωργαντά, Φιλιπιόνκα, Μπελιά –λ / Καράτερζη, Καλαφατάκη, Κουτρουμπή
Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Δρακουλίδου, Ξαγοραράκη, Ζακχαίου, Κακουράτου λ. /Κατερίνη, Σεφεριάδου, Αναγνώστου

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα