Κοβάσεβιτς: «Κάναμε ένα καλό βήμα»

Κοβάσεβιτς: «Κάναμε ένα καλό βήμα»

Gazzetta team
Κοβάσεβιτς: «Κάναμε ένα καλό βήμα»

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Challenge Cup στις γυναίκες, με τον τεχνικό της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει πως έγινε το πρώτο βήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε ένα καλό βήμα σε αυτό το πρώτο ματς. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε όλη τη διάρκεια του. Σε κάποιες περιόδους ήμασταν εμείς πολύ καλά σε κάποιες άλλες η Τσανάκαλε που επίσης έπαιξε καλά. Κάναμε καλή δουλειά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο αντίπαλός μας είναι δυνατός ωστόσο θέλουμε να τον κερδίσουμε ξανά στον επαναληπτικό για να προκριθούμε στους «8». Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας γιατί πάντα όταν παίζουμε με την υποστήριξή τους όλα είναι πολύ πιο εύκολα».

Από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου, τόνισε: «Ξέραμε ότι ήταν από την αρχή ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά και δώσαμε όλες τον καλύτερο μας εαυτό. Στα επόμενα δυο κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε στον αντίπαλό μας το δικαίωμα να κάνει το παιχνίδι του μέσα στην έδρα του. Από κει και πέρα κρατάμε τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας μπροστά στον κόσμο μας. Στον επαναληπτικό αγώνα θέλουμε την υποστήριξή του γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει και χρειαζόμαστε μια ακόμα νίκη για να περάσουμε».

Ενώ η Αρέτα Κονόμη, είπε: «Πραγματικά ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ούτως ή άλλως ότι το Τούρκικο πρωτάθλημα είναι σε άλλο επίπεδο. Δείξαμε το πάθος και την ψυχή μας και θέλουμε να κερδίσουμε και μέσα στο Ρέντη. Η πορεία μας μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, είναι δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουμε. Θεωρώ ότι έχουμε βάλει τις βάσεις αλλά θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι τα καταφέρνουμε μέχρι στιγμής αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά»

Τέλος η Τζίνα Λαμπρούση, υπογράμμισε: «Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη μέσα στην έδρα της Τσανάκαλε που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος αφού αγωνίζεται στο δυνατό Τούρκικο πρωτάθλημα. Αγωνιστήκαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα αλλά παίξαμε με πάθος και σοβαρότητα τουλάχιστον στα δυο πρώτα σετ. Στα άλλα δυο έπεσε λίγο η απόδοσή μας και κάναμε αρκετά λάθη, ωστόσο πήγαμε στο τάι μπρεικ και πήραμε τη νίκη. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Τώρα κοιτάμε τη ρεβάνς στο Ρέντη όπου θέλουμε και εκεί τη νίκη για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα