Η 13η στροφή του πρωταθλήματος Α1 γυναικών

Gazzetta team
Η 13η στροφή του πρωταθλήματος Α1 γυναικών

bet365

Με ένα ματς ανοίγει το Σάββατο (14/1) η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, λόγω της συμμετοχής της Εθνικής κορασίδων στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 6.30μ.μ με τις δυο ομάδες να θέλουν να μπουν όσο καλύτερα γίνεται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο νέο έτος.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι «κριτρινόμαυρες» θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον προπονητή, Γιώργο Σαμαρά να δηλώνει: «Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων με τη σειρά της θέλει να μπει με το δεξί στο 2017 με τον κόουτς της Γιώργο Χρυσομαλλίδη να σημειώνει: «Επειτα από αρκετά μεγάλη διακοπή είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μισό της σεζόν. Πέρασαμε μεγάλο μέρος των διακοπών στο γήπεδο και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Η αντίπαλός μας είναι πιο ανταγωνιστική με το νέο προπονητή, ειδικά μέσα στην έδρα της. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που συμφώνησε να παίξουμε το Σάββατο και να αποφύγουμε την μετακίνηση μεσοβδόμαδα».

Πρόγραμμα και διαιτητές: ΕΔΩ

Η βαθμολογία: ΕΔΩ

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα