Σοκ με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ και τέλος!

Σοκ με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ και τέλος!

Φώτης Καρακούσης
Σοκ με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ και τέλος!

bet365

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Ερνάντο Γκόμεζ με τον διαγώνιο από την Βενεζουέλα να βγάζει και πάλι τον ώμο του αυτή την φορά στην προπόνηση. Αγώνας δρόμου για τον αντικαταστάτη του από τους Θεσσαλονικείς.

Δεν έχει τέλος η ατυχία για τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον ΠΑΟΚ. Την στιγμή που όλοι περίμεναν πως και πως την επιστροφή του διαγώνιου από την Βενεζουέλα στην ενεργό δράση, μετά τον μεγάλο αγώνα που είχε κάνει ο παίκτης, υπήρξε νέος τραυματισμός που βγάζει εκτός για όλη την χρονιά το... τέρας. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Γκόμεζ έβγαλε και πάλι τον ώμο του και πλέον είναι δεδομένο πως μένει εκτός για όλη την χρονιά.

Έτσι στον ΠΑΟΚ που περίμεναν πως και πως την επιστροφή του, θα πρέπει να τρέξουν για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, αν και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του Ιανουαρίου. Το σίγουρο πάντως είναι πως το σοκ είναι μεγάλο, καθώς ο Γκόμεζ πάλεψε και με το παραπάνω, προσπάθησε όσο μπορούσε και ακόμα περισσότερο για να γυρίσει και όλοι μιλάγανε για ένα μικρό θαύμα. Σήμερα όμως η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να φορτσάρουν για τον αντικαταστάτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα