Ο Θάνος Μαρούλης ψηφίζει στα Gazzetta Awards

Ο Θάνος Μαρούλης ψηφίζει στα Gazzetta Awards

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Θάνος Μαρούλης ψηφίζει στα Gazzetta Awards

bet365

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης ψηφίζει τους δικούς του καλύτερους του 2016 στα Gazzetta Awards.

Ο Παναθηναϊκός θεωρείται και όχι άδικα η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου μισού του πρωταθλήματος της Volley League, καθώς μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στην 2η θέση, έχοντας αφήσει πίσω τους ΠΑΟΚ, Φοίνικα και Παμβοχαϊκό και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους.

Ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι ο Θάνος Μαρούλης, με τον 28χρονο πασαδόρο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις... αναγκάζοντας τους προπονητές των 12 ομάδων να τον ψηφίσουν στην καλύτερα εξάδα του πρώτου γύρου.

Ο ίδιος ψηφίζει στα Gazzetta Awards τους καλύτερους της χρονιάς που έφυγε.

Αθλητής της χρονιάς:Πετρούνιας. Είναι για χρόνια στους κορυφαίους του κόσμου και το απέδειξε περίτρανα τη φετινή χρονιά σε ένα άθλημα που οι δυσκολίες και τα προβλήματα για την προετοιμασία των αθλητών μεγαλώνουν κάθε χρόνο. Αυτό από μόνο του δίνει άλλη διάσταση στο μεγαλείο των επιτυχιών του.

Αθλήτρια της χρονιάς: Στεφανίδη. Για τον ίδιο λόγο ψηφίζω την Κατερίνα Στεφανίδη. Μόνιμα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού με επιτυχίες κάθε χρονιά. Η σταθερότητα της στα ψηλά σκαλοπάτια είναι αξιοζήλευτη.

Ομαδα της χρονιάς: Μάντης-Καγιάλης. Σε ένα άθλημα όχι τόσο διαφημισμένο και χωρίς μεγάλη στήριξη τα 2 παιδιά κατάφεραν άξια να χαρίσουν Ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μας. Νομίζω πως είναι υπέρ αρκετό για να αναδειχθούν καλύτερη ομάδα.

Προπονητής της χρονιάς: Δημήτρης Ράφτης. Σαφώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Πετρούνια οφείλεται και στον προπονητή του. Οι προπονητές στα ατομικά αθλήματα είναι κάτι σαν 'αφανείς ήρωες' κατά τη γνώμη μου και στον συγκεκριμένο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει.

Παραολυμπιονίκης της χρονιάς: Παύλος Μάμαλος. Παρακολούθησα όλη την πορεία του στους Παραολυμπιακούς και ένιωσα περήφανος. Δεν κρύβω ότι με έκανε να δακρύσω,η υπερπροσπάθεια του - οι κραυγές του την ώρα του αγώνα δείχνουν το μεγαλείο και τη δύναμη του αθλητισμού και της ελληνικής ψυχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards