Εντυπωσιακό Coreo στην Σαντορίνη (vids)

Gazzetta team
Εντυπωσιακό Coreo στην Σαντορίνη (vids)

bet365

Την στήριξή τους στην ομάδα του νησιού έδειξαν οι φίλοι του ΑΟ Θήρας και στο ματς με την Χαποέλ έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό Coreo που είναι σίγουρο πως θα κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μπορεί την Σαντορίνη να την γνωρίζει όλος ο κόσμος από τις ομορφιές του νησιού, ωστόσο τα τελευταία χρόνια γίνονται μεγάλες προσπάθειες να γίνει γνωστή και μέσω του ΑΟ Θήρας. Εντός συνόρων το έχει καταφέρει, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έφτασε πέρσι ως και τον τελικό του πρωταθλήματος, ενώ και φέτος έχει βλέψεις για ψηλά.

Από σήμερα ωστόσο ο ΑΟ Θήρας θα αρχίσει να γίνεται πιο γνωστός και στο εξωτερικό και αφορμή γιαυτό έδωσαν οι οπαδοί της ομάδας. Οι «Volcans» στο ματς με την Χάποελ για το CEV Cup έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό Coreo που είναι δεδομένο πως θα κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς στο βόλεϊ δύσκολα συναντάς κάτι τέτοιο.

Οι φίλοι του ΑΟ Θήρας έκλεψαν την παράσταση και παρά τον αποκλεισμό της ομάδας τους δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε με την διοίκηση να τους ευχαριστεί με μήνυμα που έγραψε στην σελίδα της στο Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας Ευχαριστούμε όλους για το παρόν που δώσατε μεσα στο γήπεδο σε αυτή την Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας !!!Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου!!!Ο παλμός ήταν απίστευτος παλέψαμε χάσαμε αλλά κρατάμε την εμπειρία μαζί στις νίκες μαζί και στις ήττες. Καλές Γιορτές σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα