Παπαδόπουλος: «Κομβικό το ματς με Σύρο»

Παπαδόπουλος: «Κομβικό το ματς με Σύρο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Κομβικό το ματς με Σύρο»

bet365

Κομβικό για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε το ματς με τον Φοίνικα στην Σύρο ο πρώην ακραίος των... πειρατών και νυν των... ασπρόμαυρων Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο... δικέφαλος του βορρά μετά τη νίκη επί του Ηρακλή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Σύρο για το ματς κόντρα στον Φοίνικα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Πρόσωπο του αγώνα αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο διεθνής ακραίος που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στους... πειρατές και πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός μιλώντας για το ματς αυτό ανέφερε τα εξής: «Ετοιμαζόμαστε σταδιακά για την έξοδό μας στη Σύρο. Είναι ένα κομβικό ματς διότι ο Φοίνικας διαθέτει, παραδοσιακά, μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω, ότι μετά από την ήττα τους στην Αλεξανδρούπολη, θα μπουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας φαίνεται ότι η ομάδα κατακτά διαρκώς τα σκαλοπάτια βελτίωσης και η σκληρή δουλειά, τόσο στην προπόνηση όσο και στα παιχνίδια, θα δημιουργήσει την εικόνα που θέλει ο προπονητής και εμείς. Το ζήτημα είναι να παρουσιαστούμε γεμάτοι ενέργεια και θέληση, ώστε να νικήσουμε δείχνοντας την δυναμική της ομάδας».

Για την επιστροφή του στο νησί, όπου έχει αγωνιστεί τα τελευταία δυο χρόνια: «Προσωπικά, θα χαρώ που θα επιστρεψω στο γήπεδο και στο νησί που αγωνίστηκα τα προηγούμενα δυο χρόνια και θα συναντήσω πρώην συμπαίκτες μου και φίλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα