Ανδρεόπουλος: «Η συγκέντρωση έφερε την νίκη»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Η συγκέντρωση έφερε την νίκη»

bet365

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που βρήκε τον Παναθηναϊκό θριαμβευτή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα της μεγάλης συγκέντρωσης που είχε η ομάδα και από το γεγονός ότι κατάφεραν οι αθλητές να ακολουθήσουν την τακτική που είχαμε σχεδιάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, μένοντας παράλληλα συγκεντρωμένοι σε δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Είναι πολύ νωρίς, είναι μία νίκη, η βαθμολογική συγκομιδή επίσης είναι σημαντική γιατί επηρεάζει τις θέσεις κατάταξης στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό που μας άρεσε είναι ότι η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι "βρίσκεται", ότι μαθαίνει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου, βρίσκει τη χημεία της και σήμερα αυτό φάνηκε. Από κει και πέρα, όλες οι ομάδες θα βελτιωθούν κι άλλο, είναι πολύ νωρίς ακόμα και πιστεύωότι και η δική μας ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Το θέμα δεν είναι ο Ντάντε, αλλά η ομάδα. Αν η ομάδα κερδίζει είμαι χαρούμενος, αλλά σήμερα δεν με ικανοποίησε. Δεν καταφέραμε να τους προβληματίσουμε με το σερβις μας και όσοι ξέρουν λίγο βόλεϊ, καταλαβαίνουν ότι όταν μια ομάδα έχει υψηλά ποσοστά στην υποδοχή, έχει περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά σήμερα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ψάχνω, αλλά τι να βελτιώσω. Σήμερα δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Χάρης Σακόγλου τόνισε: «Με πειράζει ότι παραδώσαμε τα όπλα και δεν βγάλαμε ψυχή. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να μπαίνουμε και να «τρώμε» τον αντίπαλο. Έχουμε πολλές αλλαγές και τραυματισμούς, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για το επόμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα