Ηλιούπολη - Ολυμπιακός 0-3

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός 0-3

Gazzetta team
Ηλιούπολη - Ολυμπιακός 0-3

bet365

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Ηλιούπολη, επικρατώντας «καθαρά» 3-0 της ομώνυμης τοπικής ομάδας στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν άνετα τα δυο πρώτα σετ ενώ η Ηλιούπολη κόντραρε για να μειώσει στο τρίτο σετ χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Στο πρώτο σετ, η Ηλιούπολη ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 6-7 αλλά τα σερβίς της Γιώτα δυσκόλεψαν την υποδοχή των γηπεδούχων (7-15). Η διαφορά άνοιξε φτάνοντας μέχρι και +12 (8-20) και ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1 σετ με 11-25.

Με καλό ρυθμό οι «ερυθρολευκες» μπήκαν και στο δεύτερο σετ χωρίς α βρουν αντίσταση από την Ηλιούπολη που δεν έβρισκε τρόπο να πάρει πόντους. Η ψαλίδα στο σκορ άνοιξε εκ νέου για το 4-14 και το 0-2 σετ με 25-8 δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω σχολιασμού.

Ωστόσο, η εικόνα άλλαξε στο τρίτο σετ, εκεί όπου η Ηλιούπολη προηγήθηκε με 3-2 αλλά ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου προβάδισμα 7-13. Οι γηπεδούχες προσπάθησαν να κρατήσουν επαφή με το σκορ (18-20) με τη Σπανού να ρίχνει τη διαφορά στον πόντο 21-22 και την Κις να ισοφαρίζει 22-22. Πιο έμπειρη η ομάδα του Κοβάτσεβιτς πίεσε στο φινάλε του σετ από το σερβίς και έφτασε στο τελικό 0-3 σετ με 25-23.

Η γνώμη του πάγκου

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Μας κυνηγάει ο κακός μας εαυτός, αλλά όπως φάνηκε στο παιχνίδι αντιδράσαμε στο τρίτο σετ και είναι από τα θετικά που κρατάμε για το σημερινό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο ο οποίος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Κοιτάζουμε τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει στο πρωτάθλημα».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά με καλό σέρβις και κόντρα επιθέσεις. Στο 3ο μπορεί να μην ήμασταν το ίδιο σοβαροί είχαμε ορισμένα προβλήματα αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι. Αφιερώνουμε την νίκη στην Σάσκια και την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα».

Τα σετ: 11-25, 8-25, 23-25

Hλιούπολη (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Κις, Γιοβάνη, Μαλουσάρη, Γκρέκα / λ-Κοκίου, Μαθιουδάκη, Τσουμήτα
Oλυμπιακός (Koβάτσεβιτς): Γιώτα, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Λαμπρούση, Τσίμα, Χριστοδούλου / λ-Κονόμι, Βλαχάκη, Τέζα, Κοκκινάκη

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα