Ήταν σοβαρός Παναθηναϊκός και κέρδισε άνετα

Ήταν σοβαρός Παναθηναϊκός και κέρδισε άνετα

Φώτης Καρακούσης
Ήταν σοβαρός Παναθηναϊκός και κέρδισε άνετα

bet365

Βλέποντας το ματς κανονικά και όχι ως αγγαρεία ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 του Μαρκόπουλου και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η αλήθεια είναι πως στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στο Ρέντη και κυρίως τον τρόπο που ήρθε αλλά και τα όσα ακολούθησαν, περίμεναν όλοι πως θα αντιδρούσε η ομάδα στο εντός έδρας ματς με το δυνατό, αλλά από την άλλη λαβωμένο λόγω της απουσίας της Μερκάντο (έχασε την μητέρα της και αναχώρησε για το Εκουαδόρ) Μαρκόπουλο.

Οι... πράσινες πάντως στο τάραφλεξ του Μετς ήταν όπως ακριβώς έπρεπε. Κατέβηκαν σοβαρά και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη επικρατώντας με 3-0 (25-18, 25-13, 25-17). Ο Δημήτρης Καζάζης έκανε πολλές αλλαγές και είδε όλες όσες αγωνίστηκαν να παίζουν σοβατά και να παίρνουν με άνεση το τρίποντο. Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τις γηπεδούχες που ότι και να γίνει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ηλιούπολη θα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-17

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Ρίτσι, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου,Χρυσομάλλη, -Ρόγκα (λ.), Λαγουδάκη, Παπαδοπούλου, Καββαδία, Καρπουζά

Α.Ο Μαρκοπούλου (Νικολάκης): Νικολογιάννη, Κλάιν, Πατεράκη, Λιάγκη, Διάλλα, Σόουζα, Ιακωβίδου –λ / Φακοπουλίδου, Δικαιούλια, Καρακάση

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα