Όταν η άμυνα προσφέρει το απόλυτο θέαμα (vids)

Όταν η άμυνα προσφέρει το απόλυτο θέαμα (vids)

Όταν η άμυνα προσφέρει το απόλυτο θέαμα (vids)

Τρεις εντυπωσιακές άμυνες σε Ιταλία και Γαλλία έκλεψα την παράσταση. Αρχικά αυτές των Στρούγκαρ και Φερέιρα που έδειξαν πως μπορούν να κάνει καριέρα και ως ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία αυτή του Ροζάρ που κέρδισε και πόντο.

Εντάξει όπως και να το κάνουμε στο βόλεϊ το θέαμα προσφέρεται από τις επιθέσεις, τα σερβίς και τα μπλοκ. Ωστόσο υπάρχουν και οι άμυνες που πραγματικά σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Τρεις από τις καλύτερες της εβδομάδας βγήκαν σε Ιταλία και Γαλλία. Αρχικά στο ματς της Λατίνα με την Περούτζια ο ακραίος της γηπεδούχου Μπόγιαν Στρούγκαρ έδειξε πως εκτός από βόλεϊ ξέρει και ποδόσφαιρο, καταφέρνοντας με εξαιρετικό ψαλιδάκι να σώσει την μπάλα, αν και στην συνέχεια η ομάδα του δέχθηκε πόντο. Εν συνεχεία πάλι στην Ιταλία και στην αναμέτρηση της Μολφέτα με την Μόντζα ο Ραφαέλ Φερέιρα αφού πριν είχαν προηγηθεί επίσης φοβερές άμυνες, κατάφερε να σώσει επίσης με καταπληκτικό ψαλιδάκι την μπάλα.

Τέλος στην Γαλλία και στον αγώνα της Πουατιέ με την Τουλούζ, ο λίμπερο της πρώτης Νικολάς Ροζάρ όχι μόνο έβγαλε μαγική άμυνα στην επίθεση του αντίπαλου διαγώνιου, αλλά η μπάλα πήγε στο αντίπαλο τερέν κερδίζοντας τον πόντο, με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν όπως του άξιζε...

Rovesciata di Strugar

AMAZING VOLLEY: OVERHEAD KICK BY JOAO RAFAEL AND HIRSCH CLOSES

Best of internet