Κοβάτσεβιτς: «Δύσκολη νίκη»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κοβάτσεβιτς: «Δύσκολη νίκη»

bet365

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, δεδομένου και του τρόπου που ήρθε.

«Ελπίζω ο κόσμος να το απόλαυσε. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ και στο μισό δεύτερο παίζαμε καλά. Σίγουρα ο τραυματισμός της Χίπε μας επηρέασε. Οι παίκτριες μου έμοιαζαν να είναι χαμένες στο διάστημα. Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είναι μια μεγάλη νίκη υπό τις συνθήκες που ήρθε.
Είχαμε εκτός τη Χίπε και δεν είχαμε καλή υποδοχή για αυτό αναγκαστήκαμε να παίξουμε πολλές επιθέσεις από τη θέση "4". Η νίκη όμως είναι πάντα νίκη. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και χάρηκαν τόσο όσοι ήταν στο γήπεδο, όσο και εκείνοι που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση», δήλωσε ο Κοβάτσεβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης επεσήμανε από την πλευρά του: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Το λάθος ήταν καθοριστικό εκεί που έγινε. Δεν το λέω για δικαιολογία, απλά θα τελείωνε το ματς με 3-1. Όταν το δει στην τηλεόραση (σ.σ η διαιτητής) θα καταλάβει το λάθος που έκανε. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Πιστεύω ότι στη φυσιολογική ροή του αγώνα το ματς πήγαινε για 3-1. Όταν φεύγει η Χίπε από το παιχνίδι απλοποιείται το παιχνίδι για εμάς. Με την απουσία της καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε στο μπλοκ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα