Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2 σετ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2 σετ

bet365

Αν και βρέθηκε μια ανάσα από την ήττα στο 4ο σετ, ο Ολυμπιακός το πήρε, πήγε το ματς στο τάι μπρέικ κι εκεί επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη! «Πράσινα» παράπονα για την υπέρβαση που χρεώθηκαν στο φινάλε του 4ου σετ!

Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός στο τάι μπρέικ επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη, τον υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα και... μείωσε την διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και έφτασε άνετα στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Στο δεύτερο σετ, το μομέντουμ το Ολυμπιακού συνεχίστηκε παίρνοντας προβάδισμα 5-1, ωστόσο οι «πράσινες» αντέδρασαν ισοφαρίζοντας σε 7-7. Το ματς συνεχίστηκε πόντο - πόντο, όμως ο τραυματισμός της Χίπε στο 14-13 άλλαξε τις ισορροπίες, με τις «ερυθρόλευκες» να καταβάλλονται ψυχολογικά και να υποκύπτουν με 22-25.

Ο Παναθηναϊκός με την Μερτέκη σε πολύ καλή μέρα κατέκτησε σχετικά εύκολα και το τρίτο σετ με 17-25, με τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς να ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους και να ξαναμπαίνουν στο ματς, στο 4ο σετ. Εκεί ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση της νίκης, όμως στο 26-26 χρεώθηκε με υπέρβαση η Φιλντ, με τον Ολυμπιακό να κλείνει το σετ με 29-27 και να οδηγεί την αναμέτρηση στο tie break.

Eκεί έχοντας την ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό του έφτασε σε μία σπουδαία νίκη.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-15, 22-25, 17-25, 29-27, 15-12

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα