Η 6η αγωνιστική της Α1 γυναικων

Gazzetta team
Η 6η αγωνιστική της Α1 γυναικων

bet365

Τα ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΟ Θήρας και Πανναξιακού – Ολυμπιακού, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.

17:00, ΔΑΚ Πυλαίας, ΑΣ Άρης-ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο ΔΑΚ Πυλαίας με το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Άρη και Αίαντα Ευόσμου.

Ο Άρης μετράει δύο σερί νίκες που του επέτρεψαν να βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας και θέλει να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα με τον Δημήτρη Σολκίδη να τονίζει: «Έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι, με τις ιδιαιτερότητες του και θέλει προσοχή. Είμαστε έτοιμοι δεν έχουμε προβλήματα και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών για να αποκτήσουμε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας».

Ο Αίας επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα κερδίζοντας στο θρίλερ την Ηλιούπολη, αλλά θέλει τους πρώτους του βαθμούς μακριά από τον Εύοσμο κι όπως σημείωσε ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Είμαστε καλά, ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και το μυαλό μας είναι μόνο στο πως θα κάνουμε μια καθαρή νίκη. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο αν κερδίσουμε μπορούμε να βλέπουμε λίγο ψηλότερα».

18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΔΑΚ Νάξου)
Στη Νάξο, ο ΠΑΟΝ υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό σε μια εκ των ανατρήσεων που ξεχωρίζουν και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της ιστοσελίδας του Πανναξιακού ΕΔΩ. Η νησιωτική ομάδα που προέρχεται από ήττα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην έδρα της –μέσα στην οποία πέρυσι είχε σπάσει το αήττητο των «ερυθρολεύκων»- ενώ από την άλλη για τις Πειραιώτισσες το ματς θα έιναι και ένα κρας τεστ πριν από την... εμβόλιμη σύγκρουση «αιωνίων».

Με μοναδικό ερωτηματικό την παρουσία της Πότοκαρ, που θα αποφασιστεί την τεευταία στιγμή, ο Γιώργος Ρούσης αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση σχολίασε: «Το Σάββατο παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι τραυματισμοί που είχαμε μας πήγαν λίγο πίσω αλλά ευελπιστούμε ότι θα φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή και πιο πλήρης ομάδα από εμάς».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Δίνουμε το ένα από τα δυο ντέρμπι αυτή την εβδομάδα. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν αλλά παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κόντρα στον Πανναξιακό περιμένουμε να παίξουμε καλά και φυσικά να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

18:00, ΔΑΚ Κυμίνων, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Στα Κύμινα οι Μακεδόνες υποδέχονται το Μαρκόπουλο με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες (μαζί με τον Άρη) στην 5η θέση με 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη μετά από τρεις νίκες γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό ωστόσο εντός έδρας παραμένει αήττητη με τον τεχνικό των γηπεδούχων (που θα έχουν αυτή τη φορά και την Γιαννούλη) να δηλώνει:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφερον. Το Μαρκόπουλο είναι μια ομάδα δεμένη, παίζει με πάθος και περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας ενώ περιμένουμε και πάλι τον κόσμο να μας δώσει επιπλέον ώθηση»

Το Μαρκόπουλο απο την πλευρά του προέρχεται από δυο σερί νίκες κι όπως τόνισε ο Γιάννης Νικολάκης: "Σίγουρα μας εχουν βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά το ζητούμενο είναι να έχεις διάρκεια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Περιμένω ένα αμφίρροπο ματς το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες".


17:30, Μετς, Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Θήρας
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Α.Ο Θήρας στο κλειστό του Μετς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports3.
Οι «πράσινες» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα και χωρίς απώλειες να «μονομαχήσουν» την αμέσως επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο ΑΟΘ μετά την επικράτηση στη «ναυμαχία» της προηγούμενης αγωνιστικής στοχεύει να διατηρήσει την ανοδική του πορεία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σίγουρα είναι το πιο δυνατό τεστ, σε σχέση με όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα. Από κει και πέρα, εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θεωρώ ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει, τόσο για τη βαθμολογική συγκομιδή, όσο και για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας».

Με τη σειρά του, ο τεχνικός του Α.Ο Θήρας, Αποστόλης Οικονόμου τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σε μια από τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που τυγχάνει να δείχνει και φορμαρισμένη αυτήν την στιγμή. Ξέρουμε ότι πλέον ο Παναθηναϊκός μας υπολογίζει και μας σέβεται και θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση έτσι ώστε να διατηρήσει το αήττητό του και να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για έμας από τη μεριά μας ξεκινάει μια ακόμα δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα με τρία δύσκολα παιχνίδια και αυτό που θέλω από την ομάδα μου ειναι να παίξει χωρίς άγχος, να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια απέναντι του».

17:15, «Γ. Γεννηματας», ΑΣΠΕ Θέτις - ΑΣ Ελπίς
Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η Θέτιδα στην αναμέτρηση με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, καθώς η ομάδα της Βούλας ανακοίνωσε και τυπικά την Παρασκευή (18/11) τις προσθήκες των γνώριμων από την προηγούμενη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, Κριστλ Εσντέλ και Μίλιτσα Γιόβιτς.


Η προπονήτρια της Θέτιδας, Αγγελική Γεωργοπούλου, ανέφερε: «Ενισχυθήκαμε με δυο παίκτριες την Krystle Esdelle και τη Milica Jovic. Η ομάδα θα αγωνιστεί κομπλέ το Σάββατο! Η Ελπίδα είναι μια καλή και δεμένη ομάδα, η οποία δεν κάνει λάθη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κ αυτόσυγκέντρωση από εμάς! Εμείς, μετά την προσθήκη των δύο ξένων παικτριών προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα, για άλλη μια φορά. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου δίπλα μας».

Στο στρατόπεδο της Ελπίδας, ο τεχνικός Γιώργος Χρυσομαλλίδης αναφερόμενος στην αναμέτρηση σχολίασε:
«Είναι ένας κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες που έχουμε τον κοινό στόχο της παραμονής. Για μας είναι το τρίτο συνεχόμενο Σάββατο που παίζουμε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζουμε πώς θα παρουσιαστεί η Θέτις, αφού θα έχει στη διάθεσή της δύο νέες ξένες παίκτριες».

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και ΕΔΩ τη βαθμολογία.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα