Ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σκρα Μπεχλάτοφ του Φιλίπ Μπλέιν

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σκρα Μπεχλάτοφ του Φιλίπ Μπλέιν

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σκρα Μπεχλάτοφ του Φιλίπ Μπλέιν

bet365

Tην πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ του Γάλλου προπονητή Φιλίπ Μπλέιν υποδέχεται ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στον πρώτο αγώνα της Β΄προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την πρόκριση επί της κροατικής Μλάντοστ ο ΠΑΟΚ θα δώσει δύο δύσκολους αγώνες απέναντι στην πανίσχυρη και έμπειρη πολωνική ομάδα. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και την κούραση από τους συνεχείς αγώνες, κάνοντας τη υπέρβαση απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν υπολογίζει και αύριο τον τραυματία Ερνάρντο Γκόμεζ και τον Βραζιλιάνο Ντάντε Άμαραλ που συνεχίζει πρόγραμμα προετοιμασίας. Αντίθετα οι κεντρικοί του δικεφάλου Ανδρεάδης και Παντακίδης, όπως επίσης και οι πασαδόροι Πέτκοβιτς και Τερζής, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους κράτησαν εκτός στον αγώνα με την Μλάντοστ, και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι, που προέρχονται από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία και αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη απέναντι στην πολωνική ομάδα, προκειμένου να έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα (20/11/2016).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Η PGE Σκρα Μπελσάτοφ είναι μια ευρωπαϊκή δύναμη του βόλεϊ, μια ομάδα που παίζει σε διαφορετικό επίπεδο από τις ελληνικές ομάδες και έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι ένας αγώνας με μέγιστο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Η Μπελχάτοφ με MVP τον πασαδόρο Αργεντινό πασαδόρο Νίκολας Ουριάρτε και πρώτο σκόρερ τον Μπάρτοζ Κούρεκ με 15 πόντους (15/26 επ) νίκησε την Τσζάρνι Ράντομ με 3-0 (25-12, 25-23, 25-18) για το πολωνικό πρωτάθλημα. Θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Τα τελευταία 15 χρόνια πρωταγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κορυφαία χρονιά ήταν η σεζόν 2011-12 όταν έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ηττήθηκε 3-2 σετ από την ρωσική Καζάν.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα