Πήραν φόρα οι... ερυθρόλευκες

Πήραν φόρα οι... ερυθρόλευκες

Φώτης Καρακούσης
Πήραν φόρα οι... ερυθρόλευκες

bet365

Μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από τον ΑΟ Θήρας, οι... ερυθρόλευκες έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ταχύτητα κάτι που έδειξαν και κόντρα στο Μαρκόπουλο το οποίο κέρδισαν με 3-0.

Στο πρώτο αγώνα της Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε χάνοντας στην Σαντορίνη από τον ΑΟ Θήρας. Από εκείνη την στιγμή οι... ερυθρόλευκες έβαλαν το πόδι στο γκάζι και μετράνε ένα δύο στα δύο και με εύκολο τρόπο. Νέο... θύμα τους το Μαρκόπουλο το οποίο και κέρδισαν με 3-0 (25-17, 25-20, 25-13), σε ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενες προέβαλαν αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ.

Τα σετ : 25-17, 25-20, 25-13

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Μπ. Κοβάτσεβιτς) : Γιώτα, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Λαμπρούση, Χριστοδούλου, Κονόμη –λ/ Βλαχάκη, Τέζα.

Μαρκόπουλο (Νικολάκης) : Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Διάlλα, Ιακωβίδου –λ/, Καρακάση, Νικολογιάννη, Λιάγκη, Πατεράκη

Η γνώμη του πάγκου

Κοβάτσεβιτς: «Ίσως δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας σήμερα, ωστόσο σε ορισμένους τομείς είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση, ειδικότερα στο σέρβις, στο μπλοκ και στην άμυνα. Από την άλλη φέτος δεν έχουμε βρει ακόμα την φόρμα μας στην υποδοχή και γενικότερα το παιχνίδι μας έχει σκαμπανεβάσματα αλλά είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιωνόμαστε όσο το δυνατό περισσότερο. Τα κορίτσια δίνουν το 150% των δυνατοτήτων τους στις προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου αυτή η δουλειά που κάνουν να φανεί και στους αγώνες».

Νικολάκης: «Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σοβαρός χωρίς λάθη, κάτι που το περιμέναμε καθώς ήταν η πρώτη του εμφάνιση στην έδρα του. Από την άλλη εμείς προσπαθήσαμε, είχαμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Παράλληλα, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Εμείς οργανωνόμαστε για τα επόμενα παιχνίδι που έπονται, καθώς ακολουθεί μια σειρά με πιο βατούς αγώνες και εκεί θέλουμε να ρίξουμε όλη την προσοχή και την προσπάθειά μας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα