Ν' Γκαπέ και πάλι και πάλι και πάλι! (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ν' Γκαπέ και πάλι και πάλι και πάλι! (vids)

bet365

Η Μόντενα νίκησε εκτός έδρας την Περούτζια στο μεγάλο ντέρμπι της Serie A και ο Έρβιν Ν' Γκαπέ ήταν και πάλι εντυπωσιακός, όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν.

Εντάξει η αλήθεια είναι πως κάθε βδομάδα ή σχεδόν κάθε βδομάδα βάζουμε βίντεο με τα κατορθώματα του Έρβιν Ν' Γκαπέ, αλλά πιστέψτε μας δεν φταίμε εμείς. Αυτός φταίει που με τα όσα κάνει στο τάραφλεξ έχει ανεβάσει στον Θεό το επίπεδο του θεάματος. Και στο ντέρμπι της Περούτζια με την Μόντενα ο Γάλλος ακραίος ήταν το λιγότερο εντυπωσιακός, κάνοντας τον κόσμο να μένει με το στόμα ανοικτό, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσει η ομάδα του (Μόντενα) εκτός έδρας με 3-1.

Ειδικά δύο φάσεις ήταν απίστευτες, όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν. Στην πρώτη αφού αρχικά έβγαλε δύσκολη υποδοχή στο σερβίς-κεραυνό του Ράσελ, κατάφερε να κάνει την επίθεση κερδίζοντας έναν χαμένο πόντο. Στην δεύτερη ήταν ακόμα πιο απολαυστικός, καθώς μετά από άμυνα συμπαίκτη του σηκώθηκε από το πουθενά από την πάιπ στέλνοντας τη μπάλα εκεί που μόνο ελάχιστοι στον κόσμο μπορούν. Απλά ο τύπος δεν παίζεται...

 

Τελευταία Νέα