ΑΣ Μακεδόνες - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 3-0

Gazzetta team
ΑΣ Μακεδόνες - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 3-0

bet365

Οι Μακεδόνες Αξιού πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν επικρατώντας με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος στο ξεκίνημα του με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 13-13, το οποίο όμως μετατράπηκε σε 21-14 για τους Μακεδόνες που έφτασαν εύκολα στο 1-0, ενώ ακόμη πιο εύκολα έγινε το 2-0.

Ο Αίας αντέδρασε στο τρίτο σετ όπου πήρε από την αρχή το προβάδισμα και (3-7, 4-10) το οποίο διατηρούσε μέχρι το 13-21. Εκεί όμως οι αθλήτριες του Ηλία Ζωλασταθιάδη υπέστησαν πραγματικό μπλακ άουτ και οι Μακεδόνες με σερί 12-1 πήραν το σετ και τη νίκη!

Μανώλης Σκουλικάρης: «Είχαμε πολύ άγχος στην αρχή γιατί ήταν το πρώτο ματς στη φυσική μας έδρα μετά από καιρό κι έπρεπε να κερδίσουμε. Όταν ελέγξαμε το σερβίς και την υποδοχή κάναμε εύκολα το 2-0. Χαλαρώσαμε στο τρίτο και βρεθήκαμε να χάνουμε με 14-21, αλλά κάπου εκεί βρήκαμε πάλι ρυθμό και δείξαμε χαρακτήρα κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Συγχαρητήρια στα κορίτσια κι ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο»

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ και μπορούσαμε να το πάρουμε, αλλά χειριστήκαμε με ερασιτεχνικό τρόπο κάποια σημεία του αγώνα. Η ζωή συνεχίζεται όμως και θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε στα επόμενα ματς»

Τα σετ: 25-17, 25-15, 25-22

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη, Τσαγκαράκη-λ / Μυρίδου –λ, Καλτσώνη, Στεφανίδου.
Αίας (Ζωλασταθιάδης): Ανδρονικίδου, Ξανθοπούλου, Κλέπκου, Τζιαρλή, Κλίβελαντ, Κούση, Γεωργιάδου –λ / Σωτήρογλου –λ, Βλάχου, Τζούριτς, Φαλέγκα, Αποστολίδου.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα