Πρώτη για τις «πράσινες» με στόχο τα πλέι οφ

Πρώτη για τις «πράσινες» με στόχο τα πλέι οφ

Gazzetta team
Πρώτη για τις «πράσινες» με στόχο τα πλέι οφ

bet365

Επιστροφή στην Α1 Γυναικών για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, με τις... πράσινες να πραγματοποιούν την πρώτη τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Την πρώτη του επίσημη φετινή προπόνηση έκανε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, όπου και θα είναι η φετινή έδρα του «τριφυλλιού».

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Όλγα Βεργίδου, Αθηνά Βογιατζόγλου, Σοφία Κοσμά, Νάσια Φακοπουλίδου, Μαριάννα Τσιούχα, Ηλιόνη Κελεσίδη, Έμιλυ Κωνσταντέλου, Πέννυ Ρόγκα και Εβίτα Λεωνίδου.

Απούσες ήταν οι Μαρία Οικονομίδου και Άννα Καλαντάντζε που βρίσκονται με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην Τουρκία για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών καθώς και η Μόνι Πότοκαρ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας για την ίδια διοργάνωση.

Οι «πράσινες» θα συνεχίσουν τις διπλές προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενώ ολοκληρώθηκαν για όλες τις αθλήτριες τα εργομετρικά και οι αιματολογικές εξετάσεις.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Κυριάκος Καμπερίδης τόνισε «Πέρυσι ήταν μια διαφορετική σεζόν για εμάς και φέτος επανήλθαμε στην κατηγορία που ανήκει ο Σύλλογος .

Αναμφίβολα ο αγωνιστικός μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ στη ψηλότερη δυνατή θέση και μετά να διεκδικήσουμε ότι το δυνατόν καλύτερο ενώ στόχος είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.

Εμείς ενισχυθήκαμε σημαντικά ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ενισχύθηκαν πάρα πολύ οι περισσότερες ομάδες και θεωρώ ότι θα είναι το πρωτάθλημα με το υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά με τη νέα μας έδρα δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα όπλο μας , όμως αυτό προϋποθέτει να έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε ώθηση από τον κόσμο και να μην γεμίζουμε άγχος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα