Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας 3-2

Gazzetta team
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας 3-2

bet365

Την πρόκρισή του στους τελικούς της Volleyleague γυναικών πανηγυρίζει ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου στο κατάμεστο ΔΑΚ Νάξου επικράτησε με 3-2 σετ του ΑΟ Θήρας και με 2-0 νίκες στα ημιτελικά, πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Όπως και τη σεζόν 2016-17, έτσι και φέτος ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι στις 3 νίκες.
Κάθε ομάδα είχε από δύο σετ και το παιχνίδι (όπως και τα δύο προηγούμενα) κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Ο ΑΟ Θήρας προηγήθηκε με 2-6, όμως η αντίδραση του Πανναξιακού ήταν άμεσα και πέρασε μπροστά με 9-8. Η Ειρήνη Τσομπανίδου με δύο συνεχόμενα μπλοκ έδωσε 4 ματς μπολ στην ομάδα της (14-10), αλλά το φινάλε ήταν και πάλι δραματικό. Ο Πανναξιακός χρεώθηκε 4 μπαλιές για 14-12, η Μπράιαν κάρφωσε άουτ στην επόμενη φάση για το 14-13 και χρειάστηκε η επίθεση της Στεντίλ για να διαμορφωθεί το τελικό 15-13 και να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί για τους Ναξιώτες.
Η μεγάλη ανατροπή όμως έγινε στο τέταρτο σετ όπου ο ΑΟ Θήρας προηγήθηκε 22-24 και 24-25, αλλά χαμένο σερβίς της Μερτέκη, ατομικό μπλοκ της Ριντ στην Πίλετιτς και επίθεση της Χατζηευστρατιάδου έκαναν το 27-25.
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα