Καλύτερη όλων η Κωνσταντίνου

Gazzetta team
Καλύτερη όλων η Κωνσταντίνου

bet365

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου του ΑΣΠ Θέτις Βούλας είναι η MVP της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Η Κύπρια ακραία με 25 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση (51% με 21/41), 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% υποδοχή σε 36 προσπάθειες οδήγησε τις νεοφώτιστες στη μεγάλη κατηγορία στη νίκη με 3-1 σετ επί του Άρη. Με τη νίκη αυτή η Θέτιδα εδραιώθηκε με 30 βαθμούς στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1993 στη Λεμεσό και ξεκίνησε το βόλεϊ το 2002 στην ΑΕ Λεμεσού. Το 2011 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου παρέμεινε μία τετραετία. Το 2016 πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς, όμως στα μέσα της σεζόν 2017-18 ο σύλλογος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Volleyleague και τελείωσε τη χρονιά με τη φανέλα της Ηλιούπολης. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε με τη Θέτιδα Βούλας με προπονητή τον Γιάννη Νικολάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα