Πολυτιμότερη η Κωνσταντίνου

Gazzetta team
Πολυτιμότερη η Κωνσταντίνου

bet365

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου του ΓΣ Ηλιούπολης αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Κύπρια ακραία με 20 πόντους(17/40 επ., 3 άσσοι, 75% υπ.) ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-1 επί του Αίαντα Ευόσμου. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή διάκριση για την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, μετά την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια της 1ης αγωνιστικής, με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς.

«Αφιερωμένο στην ομάδα μου»

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν με τον Ηρακλή Κηφισιάς στη νίκη με 3-0 επί του Μαρκόπουλου.

Αυτή την φορά, η Κύπρια ακραία, με 20 πόντους οδήγησε την Ηλιούπολη στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου για την 17η αγωνιστική. «Το βραβείο το αφιερώνω στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ολες οι νέες μου συμπαίκτριες με αγκάλιασαν, το κλίμα είναι ιδανικό και γίνεται πολύ καλή δουλειά» ήταν το πρώτο σχόλιο της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στο volleyball.gr.

Αλλιώς φανταζόταν την φετινή σεζόν η Κωνσταντίνου και αλλιώς εξελίχθηκε. Η πρώτη της ομάδα, ο Ηρακλής Κηφισιάς, αποσύρθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων απο την Volleyleague. Η ίδια πάντως δεν το έβαλε κάτω. Η Ηλιούπολη της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει αυτό που αγαπάει.

«Είναι η πρώτη χρονιά που πέρασα δύσκολα στο βόλεϊ γιατί υπήρχε μία αβεβαιότητα στον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά το γνωστό πρόβλημα που προέκυψε. Όταν το συμβάν έγινε γνωστό, όλες οι ομάδες είχαν κλείσει τα ρόστερ τους και ήταν δύσκολο να βρεθεί κάτι άλλο. Από τις 4 αθλήτριες που παρέμειναν, οι 3 σταμάτησαν το βόλεϊ. Επειδή όμως, αγαπάω πολύ το βόλεϊ συνέχισα. Η Ηλιούπολη με προσέγγισε και αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω το άθλημα που αγαπάω».

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Κωνσταντίνου θα αφοσιωθεί, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι στην δεύτερη μεγάλη της αγάπη, το beach volley. «Με την Μαριώτα Αγγελοπούλου θα συμμετέχουμε με την Εθνική Κύπρου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στην Αυστραλία και στη συνέχεια στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία. Θα είναι άλλο ένα γεμάτο καλοκαίρι, όμως το περιμένω με ανυπομονησία».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα