Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση ο Ολυμπιακός!

Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση ο Ολυμπιακός!

bet365

Παρά την ήττα στο πρώτο ματς του Ρέντη, τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν 3-1 σετ την Ταργκόβιστε στη Ρουμανία και πήραν τεράστια πρόκριση στους «8» του Challenge Cup!

Ήταν αποφασισμένες για πρόκριση και το απέδειξαν στο γήπεδο! Η ήττα με 3-2 σετ στο κλειστού του Ρέντη έδωσε το προβάδισμα στις Ρουμάνες, όμως οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη! Τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς ήταν αποφασισμένα, είχαν τη Γιώτα, τη Χίπε και την Πολ σε εξαιρετική κατάσταση και κατάφεραν να νικήσουν 3-1, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» του Challenge Cup και συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή τους πορεία!

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν αποφασισμένες στο πρώτο σετ, πίεσαν από το σερβίς και έχοντας καλό μπλοκ και συγκέντρωση στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και να επικρατήσουν 25-17. Στη συνέχεια η Ταργκόβιστε ανέβηκε, πήρε προβάδισμα και ο Ολυμπιακός κατέβασε στροφές, προκειμένου να εμφανιστεί δυνατότερος στα επόμενα σετ. Οι Ρουμάνες επικράτησαν 25-16, το παιχνίδια άρχισε από την αρχή, όμως ήταν ξεκάθαρο πως η ψυχολογία των φιλοξενούμενων δεν επηρεάστηκε.

Έχοντας ως όπλο το σερβίς, ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχες επέστρεψαν και προηγήθηκαν. Η Γιώτα από το σερβίς ήταν... κίνδυνος θάνατος, έδωσε εκ νέου προβάδισμα και στο 17-17 βγήκε μπροστά η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός πήρε δύο κερδισμένους πόντους και τα... υπερόπλα Πολ και Χίπε ανέλαβαν δράση για το τελιό 25-21.

Ο Ολυμπιακός ήθελε ακόμα ένα σετ και πλέον η πλάστιγγα είχε γείρει υπέρ του. Με καθαρό μυαλό στην επίθεση έχτισε από νωρίς διαφορά. Η Ταργκόβιστε έκανε την τελευταία της προσπάθεια μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, μείωσε σε 16-18, όμως οι «ερυθρόλευκες» βρήκαν ξανά λύσεις, κλείνοντας το ματς με άσο της Χίπε για το τελικό 25-22 και το 3-1, που χάρισε την πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα